V zakonu Debbie in Michaela sta se rodila dva otroka, sin in hči. Foto: EPA
V zakonu Debbie in Michaela sta se rodila dva otroka, sin in hči. Foto: EPA

50-letni nekdanji kralj popa bo imel od julija v O2 Areni v Londonu poslovilno turnejo That's It, za katero se že skrbno pripravlja, nekateri trdijo, da bo šel prav v ta namen znova pod nož.

Po Jacksonu ... Jackson?
Jacko pa naj bi si želel, da bi kot gost presenečenja na otvoritvenem koncertu na oder prišel njegov 12-letni sin, ki ga je imel z nekdanjo varuško Debbie Rowe. "Ni boljšega načina za to, da njegov potomec 'splava' v glasbene vode, kot ta, da z očetom nastopa na najbolj pričakovanem koncertu v zgodovini. Nič pa še ni dorečenega, saj Michael kar naprej spreminja mišljenje," je dejal vir.

Michaelu naj bi se poleg sina na odru pridružila tudi britanska vzhajajoča zvezdnica Leona Lewis, njegova velika želja pa je tudi, da bi uspešnico Scream pred večtisočglavo množico izvedel s sestro Janet.

Otroci Princ I. in II. ter Paris
Michael, ki se je moral v preteklosti zagovarjati zaradi obtožb o spolnem nadlegovanju, ima tri otroke, ki pa jih drži daleč od radovednih oči javnosti. Poleg Princea Michaela I. mu je njegova prva žena Debbie Rowe leta 1998 rodila tudi hčer Paris Michael Katherine, z nadomestno materjo pa ima tudi sina Princea Michaela II., ki se je rodil leta 2002.

A. P.