Matthew velja za velikega ljubitelja aktivnosti v naravi. Foto:
Matthew velja za velikega ljubitelja aktivnosti v naravi. Foto:

Dan očetov, ki so ga v soboto praznovali v Združenih državah Amerike, je zvezdniku prinesel dvojni nasmešek na obraz. Ne samo, da ga je prvič preživljal v družbi z 11-mesečnim sinom Levijem, ampak ravno na ta dan, mu je Camila sporočila, da bo čez manj kot devet mesecev prijokal na svet še en McConaughey. Igralec je novico sporočil kar na svoji spletni strani v nedeljo zvečer.

"Na ta dan očetov slaviva zelo veliko novico, naslednjega bo namreč dvakrat bolj vesel. Levi bo postal veliki brat ... Še enkrat sva naredila največji čudež na svetu. Camila in jaz pričakujeva najinega drugega otroka, ki bo prinesel več življenja na svet in naredil naša življenja bolj smislna. Prihodnost zgleda svetla, medtem ko družina raste .... Živimo in pustimo živeti," se je preko spletne strani veselil Matthew. 39-letni igralec je že pred letom dni za revijo People povedal, da je očetovstvo divja in čudovita dogodivščina: "Veliko novo poglavje v življenju."

Z brazilsko manekenko Matthew še ne načrtuje poroke, prav tako je še ni presenetil z zaročnim prstanom. V svetu zabave velja za pravega šarmerja, saj je v preteklosti očaral igralke kot so Sandra Bullock, Ashley Judd, Penelope Cruz in Salli Richardson.