Oksana in mel naj bi se razšla precej bolj divje, kot sta sprva razlagala. Foto: Reuters
Oksana in mel naj bi se razšla precej bolj divje, kot sta sprva razlagala. Foto: Reuters

Oksanini odvetniki so na sodišče vložili zahtevek za prepoved približevanja, zaradi česar bi 54-letni igralec izgubil pravico do videvanja sedemmesečne hčerke Lucie. Igralec in 40-letna ruska pevka naj bi se razšla na precej grd način in vse od njunega razhoda aprila naj bi se prepirala tudi zaradi skrbništva nad hčerko.

Po poročanju ameriških medijev Mel želi na sodišču doseči vsaj delno skrbništvo nad hčerko, odstopil pa je tudi od začasne prepovedi približevanja, ki ga je zahteval za Oksano, in sicer v zameno, da ne bi razkrila javnosti vse bolj grenkih podrobnosti njunega razhoda.

Zaradi vpletenosti otroka uradne zahteve, ki so bile vložene na sodišče, javnosti niso razkrite, še pišejo tabloidi.

Oksana Melu dala ultimat?
Igralec po aprilskem razhodu zdaj živi v Malibuju, medtem ko je Oksana s hčerko ostala v eni izmed njegovih vil v Los Angelesu. Par naj bi se razšel zaradi Melovega skoka čez plot s poljsko pornozvezdnico Violet Lowla, kar je zanikal. Oksana pa naj bi mu dala ultimat v smislu - če me ljubiš, se boš poročil z mano takoj, ko bo uradna ločitev od nekdanje žene končana.

Mel končal skoraj 30-letni zakon
Gibson je Oksanin ultimat zavrnil in kot so povedali njegovi prijatelji, dejal, da mu je vseeno zanjo. Drugače pa je bilo pred dobrim letom (oz. tremi, saj je Oksana trdila, da sta se z Melom videvala še, ko je bil poročen z Robyn). Ko je Oksana zanosila, je namreč Mel po 29 letih zakona zahteval ločitev od žene Robyn, s katero imata sedem otrok.

Njegova zveza z Oksano pa je bila prece krajša in konec menda precej bolj divji, kot sta sprva razlagala v javnosti. V intervjuju za neki moskovksi časopis je Oksana dejala, da so bile besede, češ da sta se razšla sporazumno in da bosta skupaj skrbela za hčero Lucio, le uradna razlaga. "Sicer pa je bil razhod nenaden in drugačen," je dejala pevka, ki ima iz zveze z igralcem Timothyjem Daltonom že 13-letnega sina.