Na pariškem tednu mode se je po modni brvi med drugim sprehodila tudi za modno hišo Chanel. Foto: Reuters
Na pariškem tednu mode se je po modni brvi med drugim sprehodila tudi za modno hišo Chanel. Foto: Reuters

Eden najprestižnejših tednov mode na svetu je bil letos velik korak tudi za Kaio Gerber, ki je bila gostja modnih hiš, kot so Miu Miu, Chanel, Stella McCartney, Chloe in Saint Laurent.

In če že to lahko štejemo za kar precejšen uspeh, pa je 17-letni manekenki v teh dneh uspelo še eno veliko sodelovanje, in sicer: postala je obraz modne znamke YSL Beauté. S tem se je pridružila krogu zvezdnikov, umetnikov in manekenk, med njimi pa sta tudi Zoë Kravitz in Adam Levine.

Gerberjeva je sodelovanje naznanila na svojem profilu na Instagramu, kjer je pokazala tudi prvo fotografijo lepotne kampanje. A to kljub rosnim letom ni njena prva velika kampanja, saj je poleg tega tudi obraz Marca Jacobsa, sodelovala pa je tudi v njegovi kampanji za parfum Daisy Love.

Kot poročajo tuji mediji, je tako njej kot tudi Presleyju Gerberju uspelo zaradi mentorice, ki je hkrati tudi njuna mati, Cindy Crawford. 52-letna manekenka, ki se je pred dvema letoma upokojila, pomaga voditi kariero svojih otrok. "Želim, da se čez čas osamosvojita in prevzameta nadzor nad svojima karierama. Toda ta hip še nista pripravljena za to. Zdaj samo govorita: 'Mami, samo povej mi, kaj naj naredim,'" je slavna manekenka priznala Crawfordova za revijo Town & Country's.

Brat in sestra sta večkrat priznala, da jima je lažje, saj sta v (včasih tudi kruti) modni industriji skupaj. "Zelo smo povezani kot družina. Večino časa lahko potujeva skupaj, zato se počutim manj osamljen," je priznal mladenič. Presley je v svet mode zakorakal pred dvema letoma in se od takrat že pojavil na modnih stezah v oblačilih Dolce & Gabbana, Moschino in Tommy Hilfiger. Bil pa je tudi že obraz številnih kampanj, med drugim tudi modne hiše Calvin Klein skupaj s svojo sestro.

Več utrinkov s pariškega tedna mode si lahko ogledate spodaj.

View this post on Instagram

so happy to join the @yslbeauty family

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on Oct 1, 2018 at 3:36am PDT

View this post on Instagram

Making me proud

A post shared by Presley (@presleygerber) on Sep 2, 2018 at 3:22pm PDT