Največ pozornosti je vzbudila noseča manekenka Slick Woods. Foto: Reuters
Največ pozornosti je vzbudila noseča manekenka Slick Woods. Foto: Reuters

Kot poročajo ameriški mediji, manekenka ni dočakala konca modnega dogodka, saj je po tem, ko se je po modni pisti sprehodila v spodnjem perilu, morala v bližnjo porodnišnico. Tam je 22-letna manekenka povila sina Saphira. Veselo novico je na družbenih omrežjih delil novopečeni očka, prav tako maneken Adonis Bosso.

Manekenka je na spletu v hipu postala zvezda, število sledilcev na Instagramu se je, potem ko je pokazala nosečniški trebuh, povzpelo na več kot 700.00 in še zdaj strmo narašča.

Rihanna zadela v polno
Rihanna je z novo kolekcijo spodnjega perila njene znamke Savage X Fenty zadela v polno. "Rihanna je ustvarila 'hipnotičen svet'," so zapisali pri agenciji Reuters. Revija je potekala med bujnim rastlinjem, med manekenkami pa so se vrtele tudi plesalke.

Zvezdnica z Barbadosa, ki se je pred časom podala tudi v modne vode, je dejala, da je želela z revijo spremeniti stereotipe o tem, kakšen videz in postavo naj bi imele manekenke za spodnje perilo. "Rada raziskujem različne postave in posebnosti. Zanimajo me nenavadne ženske, recimo takšne z res močnimi obrvmi ali drugimi telesnimi značilnostmi, ki se takoj opazijo. Želim razmišljati zunaj okvirov, biti samosvoja in razbijati stereotipe," je dejala po reviji.

Glavni zvezdnici revije sta bili tudi manekenski sestri Gigi in Bella Hadid. Ko se je na odru ob koncu šova ob zvokih uspešnice Elvisa Presleyja, Love Me Tender, pojavila še Rihanna in dobila bučen aplavz, so se vse manekenke v znak solidarnosti in ženske moči prijele za roke.

Jesensko-zimsko kolekcijo modne znamke Savage X Fenty in celoten posnetek revije si oglejte spodaj.