Sedemintridesetletna pevka je izrazila veselje, da bo zaživel muzikal z njenimi pesmimi in pravljičnimi liki, s katerimi je odraščala kot otrok. Foto: EPA

S to skladbo je zaslovela kot najstniška popzvezda in ena najbolj prepoznavnih glasbenic 20. stoletja. Singel je bil prodan v desetih milijonih izvodov in se znašel na samem vrhu praktično vseh glasbenih lestvic, videospot pa je pogosto uvrščen tudi na seznamih najboljših videoizdelkov 90. let.

Muzikal bo konec oktobra premierno na ogled v Chicagu, pozneje pa se seli na Broadway.

Bolj verjetne zgodbe princesk
Sedemintridesetletna pevka je izrazila veselje, da bo zaživel muzikal z njenimi pesmimi in pravljičnimi liki, s katerimi je odraščala kot otrok. Muzikal bo podal drugačen pogled na srečne konce pravljic in prikazal bolj verjetne zgodbe princesk in lepotic, kot so Pepelka, Sneguljčica in Trnuljčica, piše spletni The New Yor Times.

Muzikal bo v Chicagu zapolnil vrzel, ki jo je povzročila odpoved muzikala o Michaelu Jacksonu z naslovom Don't Stop 'Til You Get Enough. Zapletlo naj bi se zaradi nedavnih obtožb o pedofiliji, ki so letele na pokojnega glasbenika. Producenti upajo, da bo muzikal na Broadway prišel prihodnje leto.