Izvirna fotografija opozorilne table, ki jo po predelavi
Izvirna fotografija opozorilne table, ki jo po predelavi "krasi" Pogačarjeva fotografija skupaj s prepovedjo vstopa. Foto: Shutterstock

Veriga nizozemskih supermarketov Jumbo je namreč eden od sponzorjev ekipe, za katero kolesari tudi Primož Roglič in je v napetem tritedenskem boju zadnji dan ostala brez najvišje lovorike na dirki vseh dirk.

Pri De Speldu so tako zapisali, da je Slovenec obtožen, da je tri tedne zastonj uporabljal Jumbove storitve in zaposlenim dihal za ovratnik, nato pa v soboto veselo izginil kot kafra, ne da bi kar koli plačal, takega vedenja pa sami ne odobravajo. Dodali so, da enako velja tudi za Vismo, drugega sponzorja Rogličeve ekipe – tudi v tem IT-podjetju gospod Pogačar ni zaželen.

Članku so priložili predelano agencijsko fotografijo, ki prikazuje opozorilno tablo upoštevanje ukrepov zaradi novega koronavirusa pred vhodom v eno od Jumbovih trgovin, ki so jo računalniško predelali tako, da plakat krasi kolesarjeva fotografija, na vrhu pa je napis z velikimi tiskanimi črkami Tukaj ni več dobrodošel: Tadej Pogačar.