Predlogi

Odbojka
Hokej
Tenis

Rezultati iskanja

Zaradi testiranja je dodanih umetnih 2 sekunde delaya.

Galerije - Arhiv

1 2 3

Foto: Morje narcis vabi na Golico

"Naj ne trgajo narcis, ampak jih samo ogledujejo, da jih bodo lahko videli tudi naši zanamci," nam je zabičala Dragica, ki je skupaj s Katarino oskrbnica koče na Golici. V teh dneh je vzpon res bogato nagrajen: narcise se bohotijo, kamor seže pogled.

Kreativni sejem v oazi zelenja pred gradom Fužine

Slovenski ustvarjalci Fuga, Lantern, JNŽ, Slovenska – local made, Nimaš Izbire, We Are Lena, Alja Horvat in Pirate Piška so svoje izdelke predstavili obiskovalcem v okviru spremljevalnega programa najdaljše noči muzejev.

Prvi porsche je nastal na Koroškem

Ob naši vožnji speedsterja je Porsche opozoril na svoje zgodnje začetke, ki segajo na Koroško v letih takoj po drugi svetovni vojni, kjer je nastal porsche 356.

39-milijonti obiskovalec Postojnske jame, na ogled 200 let stara vpisna knjiga

V Postojnski jami so prvič na ogled postavili vpisno knjigo gostov, staro 200 let, poleg tega pa si je jamo ogledal že 39-milijonti obiskovalec.

Za adrenalinske navdušence: z Eifflovega stolpa po jeklenici s hitrostjo 90 km/h

Kako je videti Pariz, ko drviš nad njim po zraku? Na to vprašanje bo lahko odgovorilo 260 srečnežev, ki si bodo francosko prestolnico ogledali med 800-metrskim spustom po jeklenici z Eifflovega stolpa.

Patiosi v Cordobi - rožnato, ki te ljubim rožnato

Ko pomislimo na Španijo, se nam prikaže pred očmi pravzaprav Andaluzija. Nikjer ni Španija tako tipično španska kot ravno v Andaluziji - silna in vznemirljivi deželi, ki je obsijana s soncem, temperamentna, silovita in strastna.

Na rdeči preprogi Cannesa najbolj sijali Julianne Moore in Selena Gomez

V Franciji se je v torek tudi uradno odprl canski filmski festival, s čimer so priložnost, da si napasejo oči na hollywoodskem glamurju dobili tudi evropski mediji.

Foto: Ikonični zapuščeni terminal na JFK-ju postal glamurozni hotel

Na newyorškem letališču Johna F. Kennedyja se je ta teden v kultnem terminalu TWA-ja, ki je zadnjih 18 let žalostno propadal, slavnostno odprl luksuzni hotel v retro stilu 60. let.

Met Gala 2019: najbolj nore, pretirane, divje obleke zvezdnikov

Narejeno, prisiljeno, izumetničeno, pretirano, teatralno - kar se je od zvezdnikov na modnem dogodku leta, prireditvi Met Gala, zahtevalo, so udejanjili s svojimi več kot ekstravagantnimi oblekami.

Znamenita tajska plaža si bo rane celila vse do leta 2021

Slavno tajsko plažo v zalivu Maya Bay na otoku Pi Pi Le so lani zaprli za štiri mesece, da bi "prišla k sebi" od navala turistov. A stanje je očitno še hujše, kot so menili, tako da plaža ostaja zaprta do leta 2021.

Cvetijo tulipani, cveti zaslužek - Nizozemska v teh dneh prešteva evre

Glavni čar Nizozemske v teh dneh so brez dvoma cvetoči tulipani, zato tamkajšnji turistični delavci načrtujejo, da bo samo ob velikonočnih praznikih državo obiskalo več kot milijon ljudi.

Foto: V piranskem akvariju zdaj na ogled tudi bazen z meduzami

V piranskem akvariju so predstavili nov bazen z meduzami, ki je nastal v okviru projekta Meduze okoli nas in s katerim bodo obiskovalcem prikazali vrste meduz, ki plavajo v slovenskem morju.

Kultna kavarna Park na Bledu z novo podobo in 15-milijonto kremno rezino

Podoba Kavarne Park na Bledu, od koder je originalna blejska kremna rezina, je bila tako 'out', da je bila že kar 'in'. S pastelno vijoličnim pohištvom, medenino in labodi nam je prirasla k srcu, a kot kaže, je bil po 30 letih čas za prenovo.

"Hotel za milenijce" v središču Ljubljane ima spalne kapsule in bar s teraso

Prenovljeni Central hotel na Miklošičevi 9 je zasnovan v skladu s hotelskimi smernicami prihodnosti, ozira se predvsem h gostom milenijske generacije, ki naj bi jim nudil novo izkušnjo bivanja, zabave, druženja, "co-workinga" in interakcije z osebjem.

Na ogled kreacije modnega inovatorja Pierra Cardina

Muzej Brooklyn se bo z obsežno razstavo, ki bo vsebovala kreacije visoke in konfekcijske mode, modne dodatke, pohištvo, modne skice, fotografije in filmsko gradivo, poklonil Pierru Cardinu.

Zaradi cvetenja češenj se v japonsko blagajno nateče več milijard evrov

Cvetenje češenj vsako leto na Japonsko privabi okoli pet milijonov turistov, ki državi zgolj v času cvetenja oziroma sakure prinesejo milijarde evrov.

Dvojno življenje hotela Jama - tajni prostori zdaj na ogled

V hotelu Jama pri Postojnski jami so za obiskovalce odprli tajne prostore, kjer so med drugim aparature za prisluškovanje, ki so jih odkrili med prenovo hotela leta 2017.

LJFW: "Šotor bi napolnili, pa če bi bil še 20 metrov daljši"

Ljubiteljev mode pri nas ne manjka. A če so zaradi (pre)velikega navala na prvi večer ljubljanskega tedna mode številni obiskovalci ostali brez obljubljenega sedeža, je bil drugi večer nekoliko bolj umirjen. 

130 let pariške "železne lady" - Eifflovega stolpa

Konec marca je 130. rojstni dan praznovala ena najbolj ikoničnih zgradb na svetu - Eifflov stolp v Parizu, ki je bil zgrajen leta 1889 za svetovno razstavo ob 100. obletnici francoske revolucije.

Na Norveškem odprta prva podvodna restavracija v Evropi

Na skrajnem jugu Norveške se je odprla prva podvodna restavracija v Evropi, pri čemer že imajo kar 7.000 rezervacij za goste, ki komaj čakajo, da bi obedovali med ribami.

1 2 3