Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Borut Kampuš

Euranet Plus Euranet Plus Special Gen Z - Onkraj predstavniške demokracije: posvetovanje z državljani

19.04.2024

Evropske volitve se nazadržno bližajo in ob tem se, ob že pregovorni nizki udeležbi, odpirajo tudi vprašanja o spremembi sistema volitev, predvsem med mladimi, ki so se z leti v zelo majhnem številu udeležili evropskih volitev. Prisluhnite in preberite!

Coming up Pozvačin in tradicionalno vabljenje na poroko v Prekmurju vpisana med nesnovno kulturno dediščino

29.03.2024

Tradicionalno vabljenje na poroko v Prekmurju je po novem vpisano v register nesnovne kulturne dediščine. Šego, ki je živa in prisotna v večih prekmurskih krajih opravlja pozvačin. Eden najbolj prepoznavnih pozvačinov je Franc Jerebic. Prisluhnite!

Euranet Plus Euranet Plus Special / Can EU do this?: Vpliv in grožnje dezinformacij v Evropski uniji

15.03.2024

V luči sprejetega akta o svobodi medijev, ki ga je potrdil Evropski parlament, se je vredno vprašati kje in kako daleč smo pri vplivu in grožnjah dezinformacij v Evropski uniji. Več o tem v tokratnem Euranet Special – Can EU do this?

Coming up Oddaja Euranet Plus, 16.3.

15.03.2024

Čas je za podrobnosti in aktualnosti v zvezi z dogajanjem v Evropi in EU. Več pozornosti bomo namenili potrditvi akta o svobodi medijev s strani Evropskega parlamenta. V prispevku Euranet Special pa o vplivu in grožnjah dezinformacij v EU. Prisluhnite!

Coming up Oddaja Euranet Plus, 13.1.

12.01.2024

Pozdravljeni v oddaji Euranet Plus! Ponovno je čas, da preverimo vse novosti in aktualnosti v zvezi z dodajanjem v Evropi in Evropski uniji. Pod drobnogled pa smo tokrat vzeli aktualne množične proteste na Poljskem. Vabljeni k poslušanju!

Euranet Plus Euranet Plus Special / Gen Z: Odnos Generacije Z do zasebnosti na spletu

15.12.2023

Kakšen pristop ima generacija Z do zasebnosti ali intimnosti na spletu? Ali se zavedajo vrednosti svojih osebnih podatkov, ki jih pošiljajo v splet? Tokrat v prispevku Euranet Special GenZ!

Coming up Oddaja Euranet Plus, 16.12.

15.12.2023

Tudi ta teden bomo preverili novosti in aktualnosti iz Evrope in Evropske unije ter več pozornosti namenili aktualnemu vrh EU. V prispevku Euranet Special pa o odnosu Gen Z do zasebnosti na spletu. Euranet Plus - boljše razumevanje Evrope #euranetplus

Coming up Izluščeno, 20.9. - #BrezMobilca: Zakaj bi zaradi telefona tvegali življenje?

20.09.2023

V evropskem tednu mobilnosti se Avto-moto zveza Slovenije pridružuje kampanji mednarodne avtomobilistične zveze FIA za večjo varnost v prometu Drive with care, ki letos opozarja na nevarnost uporabe mobilnih telefonov v prometu. Več v Izluščeno!

Coming up Na lepše - Ravno polje, 15.9.

14.09.2023

Obiskali bomo občine Kidričevo, Starše, Miklavž na Dravskem polju in Rače - Fram in preverili katera dvorišča so odprli ob svetovnem dnevu turizma. Ogledali si bomo Rimske gomile, Botanični vrt, najstarejšo oljarno, gradove in kmetije. Prisluhnite!

Coming up Na lepše v Dolino Soče, 8.9.

08.09.2023

V Dolino Soče vas vabimo Na lepše! Jestival, FrikaFest, dan biosfernega območja Julijske alpe in pa seveda festival pohodništva! Ne preslišite javljanj med 9to in 13to! #ifeesLOVEnia #mojaslovenija

Euranet Plus Euranet Plus Special/Green Deal: Vzpodbujanje pripravljenosti podjetij na zeleni prehod

21.07.2023

Podjetja se zavedajo, da morajo pri svojem poslovanju bolje razumeti tveganja povezana s podnebjem. Kako se prilagajajo bolj zelenim ciljem in ciljem brez emisij – zlasti v sektorjih, ki onesnažujejo? Vabljeni k poslušanju Euranet Special Green Deal!

Coming up Oddaja Euranet Plus, 22.7.

21.07.2023

Preverili smo aktualnosti iz Evrope in Evropske unije, več pozornosti pa namenili dogovoru med EU in Tunizijo glede preprečevanja nezakonitih migracij. V prispevku Euranet Special Green Deal pa tokrat o pripravljenosti podjetij na zeleni prehod! Vabljeni!

Stran 1 od 9
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov