Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo
Na avtocestah proti mejnim prehodom z Avstrijo so nastali daljši zastoji tovornih vozil.

Avtorji Borut Kampuš

Coming up Radio Si Exclusive - Olea D`Istria, 21.5.

21.05.2023

Spoznali boste Olea D`Istria, ekološko kmetijo za katero skrbi mlada prevzemnica Martina Veršnik. Pri Olea D`Istria stavijo na lokalno, okolju in človeku prijazno gospodarjenje. Kako od ideje do izpeljave? Prisluhnite in začnite svojo zgodbo tudi vi!

Coming up Oddaja Euranet Plus, 13.5.

13.05.2023

Tudi ta teden bomo preverili aktualnosti in novosti iz Evrope in Evropske unije ter podrobneje preverili, kako je odmeval nedavni dan Evrope. V prispevku Euranet Special pa tokrat o vnovičnem dvigu obrestne mere v evroobmočju. Vabljeni k poslušanju!

Euranet Plus Euranet Special, 13.5. - Dvigovanje obrestne mere in evropske smernice za krepitev bank

12.05.2023

Evropska centralna banka je sedmič zapored zvišala osrednje obrestne mere za območje evra. Ob tem vodje evroskupine ugotovljajo, da je evropski bančni sistem odporen, a bo treba storiti še več.

Coming up Izluščeno, 1.5. - Ob prazniku dela

26.04.2023

Praznik dela vsako leto znova povezuje ponos, potrebo in borbo za pravice delavcev po vsem svetu. V Sloveniji je obeleževanje 1. maja kot praznika dela že dolgoletna tradicija. Predsednico ZSSS Lidijo Jerkič smo povprašali o aktualnostih. Več v Izluščeno!

Kaj imajo skupnega Krompir, spomin in zdrava pamet? Izluščeno, 5.4. - Krompir, spomin in zdrava pamet

05.04.2023

TV oddaja, rekord v pomnenju števila Pi in predstava o možganih ter Nik Škrlec! Kako združevati različne dejavnosti, kako pomembni so možgani in zakaj je tudi dolgčas pomemben in še kaj boste izvedeli v tokratnem Izluščeno. Z Nik-om se je pogovarjal Borut

Euranet Plus Euranet Plus Special/Green Deal: Ravnanje z nevarnimi odpadki po EU

31.03.2023

V času, ko si prizadevamo zmanjšati svoj odtis na zemlji, je ravnanje z odpadki bistvenega pomena. Gre za zagotavljanje pravega življenjskega cikla izdelka na način, da vse poteka gladko in da je njegov vpliv na okolje čim manjši.

Coming up Oddaja Euranet Plus, 1.4.

31.03.2023

Tokrat v oddaji novosti iz Evrope in EU s podrobnostmi o odločitvi glede prepovedi prodaje vozil z motorji na notranje izgorevanje po letu 2035, v prispevku Euranet Special Green Deal pa bo beseda tokrat tekla o skrbi za nevarne odpadke širom EU!

Coming up Izluščeno, 29.3. - 15. Festival Bobri

29.03.2023

Že 15. festival kulturno-umetnostne vzgoje - Bobri poteka vse do vključno 15. aprila 2023. Cilj je spodbujati mlade k ustvarjalnosti in kakovostnemu preživljanju prostega časa. Z vodjo koordinacije programa Tadejo Pungerčar se je pogovarjal Borut.

Coming up Izluščeno, 10.03 - EveGreen z bioplastiko do novih produktov

09.03.2023

V Izluščeno tokrat o podjetju EveGreen, kjer so se z inovativnimi pristopi in bioplastiko uspešno pozicionirali na tržišču zelene in okolju prijazne ekonomije. Kako od ideje do produkta? Prisluhnite in začnite svojo zgodbo tudi vi!

Coming up Oddaja EURANET PLUS

10.02.2023

Preverili smo novosti iz Evrope in EU in se podrobneje posvetili še novim rešitvam EU v povezavi z migracijami. V prispevku Euranet Special Gen Z pa smo pripadnike generacije Z povprašali kaj pričakujejo od letošnjega leta. Vabljeni k poslušanju!

Euranet Plus Euranet Plus Special/GEN Z: Zaobljube in želje generacije Z za leto 2023

10.02.2023

Predvsem pripadniki generacije Z so v svojem obdobju odraščanja in v prehodu v odraslost izkusili družbene in socialne spremembe, ki so in še vedno vplivajo na njihov vsakdan in tudi na prihodnost. Prisluhnite prispevku Euranet Special Gen Z tudi tokrat!

Coming up Oddaja Euranet Plus, 14.01.

13.01.2023

Ponovno vas bomo seznanili z aktualnostmi in novostmi iz Evrope in EU. Več pozornosti bomo namenili dejstvu, da so lani v 12 evropskih državah izmerili temperaturne rekorde, v prispevku Euranet Special pa tokrat o novem poglavju v sodelovanju NATO in EU.

Stran 1 od 8
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov