Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Katja Štok

Lepota bivanja Prostor in pol: Brivnica, ki je Novo mesto postavila na zemljevid bradačev

25.08.2016

Morda brivci izumirajo, ljubitelji brad še zdaleč ne. To je razlog, da je brivec Edis v Novem mestu odprl brivnico z edinstvenim interierjem, ki jo obiskujejo bradači iz vse Slovenije.

Lepota bivanja Prostor in pol: Pišek bar, kavarna v slovenski deželi piva

18.08.2016

Le nekaj korakov čez prostrani pašnik od kluba judoističnega guruja Marjana Fabjana na Lopati pri Celju stoji domačija Piškovih, ki je v deželi piva storila nepredstavljivo stvar.

Svet Japonski "biznis" smrti

14.08.2016

Na Japonskem vedno več ljudi, ki na stara leta ostanejo sami ali se ne morejo zanesti na svojce, poskrbi za svoj zadnji dan na Zemlji, kar je postala odlična priložnost za rastočo pogrebno industrijo.

Lepota bivanja Slovenska arhitektka, ki domiselno ureja domove Berlinčanov

04.08.2016

Prostori, ki jih načrtuje Ana Gruden, imajo pridih dramaturškosti; izbrani kosi, večinoma kupljeni iz druge roke, imajo svojo vrednost, tako kot njeno delo, ki je vedno bolj opaženo tudi v Berlinu.

Lepota bivanja Foto: Zelo šik velenjska Promenada obudila tudi mestni vrvež

11.08.2016

Ne le mednarodna prepoznavnost, arhitektoma Deanu Lahu in Milanu Tomcu (biro ENOTA) lahko laska, da jima je s prenovo Promenade v Velenju uspelo oživeti mestno jedro, ki je pripravljeno na nove ...

Lepota bivanja Prostor in pol: Tonca - obujena furmanska oštarija na Kozini

23.06.2016

Arhitektka Sanja Premrn je imela le na videz lahko nalogo: upoštevati spomeniško varstvo kamnite kraške hiše, jo opremiti s svežim interierjem in z detajli osvetliti zgodbo nekega časa.

Svet "Trump tak bedak, kot ga predstavljajo, vendarle ni"

26.06.2016

Bolj kot uspeh Hillary Clinton, ki ji padajo okostnjaki iz omare, je v tekmi za predsednika ZDA presenetil Donald Trump, ki je s kampanjo, zavito v šopek rasističnih in šovinističnih izjav, omrežil ...

Lepota bivanja Prostor in pol: Monstera - eko, trendovski bistro Bineta Volčiča

17.06.2016

Čeprav številni Bineta Volčiča najbolj povezujejo s kuharskim šovom komercialne televizije, pa si je mladi kuharski mojster, kot večina njegovih cehovskih kolegov, vedno želel odpreti svojo ...

Lepota bivanja Foto: Almira Sadar z dodatki za dom prodira na tuje tržišče

09.06.2016

Nad kolekcijo izdelkov za dom Almire Sadar se navdušujejo v Švici, Italiji in Angliji. Poletna kolekcija, ki je že na pogled tako zelo njena, je obogatena s pufi, ministolčki iz kvačkane vrvi.

Svet Oblast za vsako ceno v državi, ki ji grozi bankrot

05.06.2016

"Zdi se mi, da ima Karamarko le en program; to je antikomunističen in zelo nacionalističen diskurz, kot da smo še vedno v Jugoslaviji in obstaja neka komunistična partija," meni profesor Dejan Jović.

Lepota bivanja Foto: Jagababa - rustikalni šik slovenskega podeželja

02.06.2016

Najsi bodo kuhinjske krpe s podobo grahaste kokoške, bahate potonike na tekaču ali ribe na predpasniku; Jagababa iz vasice Lobček pri Grosupljem na zelo šik način oživlja duh podeželskosti.

Lepota bivanja Prostor in pol: Moderna, netipična kavarna v Moderni galeriji

26.05.2016

Kavarna Moderna v kleti ljubljanske Moderne galerije je primer ambienta, ki ga oblikuje dobra ideja; detajl izčiščenemu prostoru dajejo glasba, retro rastlinje in kosi slovenskih oblikovalcev.

Stran 27 od 46
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov