Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Hokej na ledu (M) - SP elitne skupine: Švedska - Slovaška, prenos iz Ostrave

Avtorji Katja Štok

Znanost in tehnologija Stoletni izzivi Nase: prve zasnove bivanja človeka na Marsu

25.04.2019

Življenje na Marsu se zdi leta 2019 znanstvena fantastika, a ne za Naso. Med izbranci njenega izziva je tudi arhitekturni studio HASSELL, ki je zasnoval bivanje človeka na Marsu z avtonomnim 3D-tiskom in uporabo peska s površine tega rdečega planeta.

Lepota bivanja Stanovanje petčlanske družine v Ljubljani kot iz revije

18.04.2019

So ljudje, ki ljubijo potovanja, obožujejo avtomobile, in tisti, ki uživajo v opremljanju stanovanja. Takšna sta Živa in Luka, ki sta veliko stvari v svojem stanovanju naredila sama.

Lepota bivanja Kultna kavarna Park na Bledu z novo podobo in 15-milijonto kremno rezino

04.04.2019

Podoba Kavarne Park na Bledu, od koder je originalna blejska kremna rezina, je bila tako 'out', da je bila že kar 'in'. S pastelno vijoličnim pohištvom, medenino in labodi nam je prirasla k srcu, a kot kaže, je bil po 30 letih čas za prenovo.

Evropa "Iz postsovjetske države se je Ukrajina začela leviti v vse bolj odprto družbo"

30.03.2019

Nedeljske predsedniške volitve v Ukrajini so še kako pomembne; v državi so visoka korupcija, revščina, razpadanje zdravstvenega sistema. Slovenska veleposlanica Nataša Prah meni, da bi bila izvolitev vodilnega kandidata Volodimirja Zelenskega razočaranje.

Evropa Volitve v Ukrajini: Kako so kandidati tekmo spremenili v politični cirkus

31.03.2019

Predsedniške volitve v Ukrajini so zgodovinske: kandidiralo je kar 39 kandidatov, ki so morali plačati 80.000 evrov prijavnine, vodilni kandidat pa je proruski igralec-komedijant.

Lepota bivanja Tudi Slovenci premikamo meje oblikovanja: z rdečo piko nagrajenih 10 slovenskih izdelkov

28.03.2019

Proizvodi, nagrajeni s prestižno rdečo piko, so korak pred konkurenco, saj postavljajo smernice na področju oblikovanja. Med slovenskimi izstopajočimi izdelki končno tudi svetila, jadralne hlače in kuhinjski kompostnik.

Film in TV Putinova priča Vitalij Manski: Putin ni toliko karizmatičen, kot je fanatičen

20.03.2019

Veselje v družini Jelcin je bilo ob izvolitvi Vladimirja Vladimiroviča Putina izjemno. Kako tudi ne. Ko je Jelcin 31. decembra 1999 napovedal svoj odstop, je za začasnega namestnika imenoval 48 let starega Putina, nekdanjega agenta KGB-ja.

Avtomobilnost Izzvali smo Roberta Lešnika: mercedesa skiciral v manj kot minuti

18.03.2019

Prišel je kot zvezdnik. V Sloveniji resnično že dolgo časa nismo doživeli, da bi pozornost javnosti vzbudil toliko zanimanja človek, ki ne igra v turških nanizankah, temveč je strokovnjak v svetovnem merilu na področju oblikovanja avtomobilov.

Lepota bivanja Mladinski center Črnuče: ideje, ki so razorožile celo arhitekte

14.03.2019

Rampa za spuščanje s skejti in skiroji, prostor za nabijanje žoge in vaje bendov, oder in celo snemalni studio, takšna je nova podoba barvitega Četrtnega centra za mlade v Črnučah, kjer je mladina z arhitekti oblikovala prostor po svoji meri.

Evropa Enakopravnost plačil med spoloma na Islandiji 2020. Kdaj v Sloveniji?

08.03.2019

Enakopravnost plačila med spoloma se zdi utopična tema, vsako leto privlečena na dan le ob 8. marcu, a na Islandiji že eno leto velja stroga zakonodaja, ki želi to anomalijo odpraviti do 2020.

Lepota bivanja Nagrajeni vrtec Pedenjcarstvo iz lesa za neskončno igro otrok

30.12.2018

Vrtec Pedenjcarstvo je res poseben; v celoti je narejen iz lesa, njegova okrogla oblika pa otrokom omogoča nenehno tekanje okoli atrija in igranje na poučnih igralih.

Praznični koledar Revščine in stiske ne opazimo, vse dokler …

27.12.2018

Naj zveni še tako brutalno iskreno; revščine, pomanjkanja in stiske v hitrem tempu neokapitalizma ni lahko opaziti, saj se poskušajo kar se da neopazno skriti, prikriti, vse dokler …

Stran 21 od 46
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov