slice
Izraelska letala izvedla zračni napad blizu letališča v Damasku
Iran v Sirijo redno pošilja orožje, 27. april 2017 ob 09:11 Območje mednarodnega letališča v Damasku je stresel niz silovitih eksplozij.
104
V Libanonu cveti trgovina z organi - obupani sirski begunci prodajajo od ledvic do oči
41
27. april 2017 ob 12:21 V Libanonu se je razcvetela dobičkonosna nezakonita trgovina s človeškimi organi, saj so se obupani sirski begunci zatekli k prodaji svojih organov, da bi tako preživeli sebe in svoje družinske ...
V Himalaji po 47 dneh našli pogrešanega alpinista
2
27. april 2017 ob 13:28 V Himalaji so rešili 21-letnega tajvanskega alpinista, 47 dni po tem, ko sta bila z dekletom prijavljena kot pogrešana.
Plenković zaradi finančnega ministra odstavil tri ministre Mosta
17
27. april 2017 ob 12:37 Hrvaški premier Andrej Plenković je na današnji seji vlade odstavil tri ministre partnerske stranke Most neodvisnih list, ki niso soglašali z odločitvijo vlade o podpori ministru za finance Zdravku ...
ZDA zaostrujejo sankcije proti Severni Koreji
30
27. april 2017 ob 09:31 ZDA nameravajo zaradi vse večjih napetosti med državama zaostriti sankcije proti Severni Koreji in okrepiti gospodarsko-politični pritisk na Pjongjang v upanju, da bi ta opustil svoj jedrski in ...
Francosko sodišče zavrnilo izročitev Haradinaja Srbiji Prizivno sodišče v Colmarju v F ranciji je zavrnilo izročitev nekdanjega kosovskega premierja in haaškega obtoženca Ramusha Haradinaja Srbiji.
12
Osramočeni United Airlines spreminja politiko - 10.000 dolarjev, če se odrečete sedežu Po polomiji United Airlinesa, ki si je na začetku meseca naredil precej slabo reklamo, ko so zaradi prenatrpanega letala z enega od sedežev nasilno odstranili potnika s plačano vozovnico, ta ...
13
Amiens: delavci navdušeni nad Le Penovo, Macrona izžvižgali Predsedniška kandidata Marine Le Pen in Emmanuel Macron sta obiskala tovarno v Amiensu, kjer sta nagovorila delavce. Le Penovi so delavci zaploskali, Macrona pa izžvižgali.
91
ZDA v Južni Koreji nameščajo protiraketni sistem THAAD ZDA so začele na območju Južne Koreje nameščati dele protiraketnega sistema THAAD, Kitajska odločitvi nasprotuje.
74
Erdogan: Evropska unija potrebuje državo, kot je Turčija Turški predsednik Recep Tayyip Erdogan je izjavil, da bi si lahko Turčija zaradi odnosa nekaterih držav premislila glede približevanja Evropski uniji.
121
Trump (začasno) opustil zahtevo za gradnjo zidu z Mehiko Ameriški predsednik Donald Trump je nakazal, da ne bo več trmasto vztrajal pri financiranju graditve zidu na meji z Mehiko, kar je bila ena njegovih glavnih predvolilnih obljub.
140
V trčenju ladje in gumenjaka pri Dubrovniku tri smrtne žrtve in štirje pogrešani V Koločepskem kanalu v bližini Dubrovnika sta v torek zvečer trčila ladja dubrovniške luške kapetanije in gumenjak.
9
Arbitražno sodišče končalo obravnave. Hrvaški mediji: Sloveniji večji del Piranskega zaliva. Arbitražno sodišče je končalo obravnave pri odločanju o meji med Slovenijo in Hrvaško.
261
Foto: Kitajska splavila prvo doma izdelano letalonosilko Kitajska je v času zelo zaostrenih razmer v regiji predstavila svojo drugo letalonosilko in prvo, ki je plod domačega znanja.
47
Sberbank razmišlja o prodaji vseh Agrokorjevih dolgov Največja ruska banka Sberbank proučuje možnost prodaje 1,1 milijarde evrov terjatev do hrvaškega koncerna Agrokor, pripravljena pa je tudi po sodni poti zagotoviti povračilo denarja, ki ga je ...
42

Anketa: 21. april 2017 ob 22:17

Turški predsednik Erdogan je napovedal nove pogovore o pridružitvi Evropski uniji. Menite, da bo v prihodnosti Turčija postala članica EU-ja?

Da
Ne
Ne vem, me ne zanima.
Arhiv
Izjava dneva
link
Recep Tayyip Erdogan
1
26. april 2017 ob 12:56 Takoj naslednjo minuto, ko nas kaj prosijo, to naredimo. Vse zahteve jim izpolnimo, a še vedno nas pustijo čakati pred zaprtimi vratmi.
Več novic ...
Kazalo