slice
Orban: Zaradi priseljevanja bodo padale države, Evropa je sredi invazije
Orban grozi nevladnim organizacijam, 19. februar 2018 ob 09:40 Madžarski premier Viktor Orban je pred aprilskimi volitvami v nedeljo še zaostril protipriseljensko retoriko in opozoril volivce, da so oni zadnji branik pred invazijo v Evropi.
230
Letalske nesreče v Iranu tudi kot posledica sankcij, zaradi katerih so flote stare
1
19. februar 2018 ob 12:45 V nedeljo je v osrednjem Iranu strmoglavilo potniško letalo, pri čemer naj bi umrlo vseh 66 ljudi na krovu, kar je izpostavilo težave, ki jih ima država na področju letalske varnosti zaradi ...
Osebje Oxfama fizično grozilo pričam njihovega neprimernega spolnega vedenja
31
19. februar 2018 ob 07:29 Humanitarna organizacija Oxfam, ki se spopada s kritikami na račun dejanj svojih uslužbencev predvsem na Haitiju, je razkrila, da so leta 2011 trije uslužbenci fizično grozili pričam njihovega ...
Tretja največja latvijska banka ABLV obtožena pranja denarja
8
19. februar 2018 ob 10:24 Evropska centralna banka (ECB) je zamrznila plačila tretje največje latvijske banke ABLV, ki je obtožena pranja denarja. Plačila zasebne banke so zamrznjena "do preklica".
Na indonezijskem otoku Sumatra izbruhnil ognjenik Sinabung
19. februar 2018 ob 08:21 Izbruhnil je ognjenik Sinabung na indonezijskem otoku Sumatra. O žrtvah ne poročajo, ob strupenih plinih pa se iz vulkana vali tudi gost oblak pepela, ki sega pet kilometrov visoko.
Kurdski vojaški uradnik: Sklenjen dogovor o vstopu sirske vojske v Afrin Sirske kurdske sile in sirska vlada v Damasku so sklenile dogovor, da bo sirska vojska vstopila na območje Afrina, kjer bo pomagala odbiti turško ofenzivo Oljčna vejica, je za Reuters sporočil ...
63
Poljski premier razburil z izjavo o "judovskih sostorilcih" pri holokavstu Poljski premier Mateusz Morawiecki je z izjavo, da so med sodelavci nacistov in sostorilci holokavsta tudi Judi, razburil izraelske politike.
124
Gospodarstvo v Južni Koreji obvladujejo "bogati klani" Južna Koreja je danes na področju visoke tehnologije s svojimi, vsem dobro znanimi podjetji, kot so Samsung, Hyundai ali LG, med vodilnimi državami na svetu.
3
Plaz v francoskih Alpah usoden za očeta in 11-letno hčerko V francoskih Alpah na območju Val d'Isera je med smučanjem po zaprti poti snežni plaz zasul 43-letnika in njegovo 11-letno hčerko.
4
Iranske reševalne ekipe še vedno iščejo strmoglavljeno letalo V goratem predelu osrednjega Irana je strmoglavilo potniško letalo s 65 ljudmi na krovu. Po nesreči je letalska družba sporočila, da so vsi ljudje na letalu umrli, a so pozneje to izjavo umaknili.
47
Izraelske zračne sile napadle Gazo Izraelska vojaška letala so v soboto pozno zvečer napadla več ciljev v Gazi, potem ko so bili predtem v eksploziji na obmejnem območju z Gazo ranjeni štirje izraelski vojaki.
69
Dijaki, preživeli strelski napad na Floridi, pozivajo k omejevanju dostopa do orožja Dijaki, ki so preživeli strelski pokol na floridski šoli v sredo, v katerem je umrlo 17 ljudi, so na shodu jezni pozvali k omejevanju dostopa do orožja in napovedali nove proteste.
75
V Riu de Janeiru vojska prevzema poveljstvo nad policijo Brazilska vlada je v petek vojski ukazala, da prevzame poveljstvo nad policijo v državi Rio de Janeiro z namenom omejiti nasilje mamilarskih tolp.
39
V najpomembnejšem budističnem svetišču v Tibetu izbruhnil požar V samostanu Džokhang v Lhasi, najpomembnejšem budističnem svetišču v Tibetu, je izbruhnil požar, ki pa je bil hitro pogašen. O žrtvah ni poročil.
9
Lavrov ameriške obtožnice proti Rusom označil za "blebetanje" Ruski zunanji minister Sergej Lavrov je obtožbe, da se je Moskva vmešavala v ameriške predsedniške volitve, označil za "blebetanje".
98

Anketa: 14. februar 2018 ob 10:22

Menite, da se bodo odnosi med Severno in Južno Korejo po olimpijskih igrah v Pjongčangu izboljšali?

Da, otoplitev odnosov med igrami je začetek novih odnosov med državama.
Ne, Severna Koreja igre le izkorišča za svojo propagando.
Ne vem.
Arhiv
Izjava dneva
link
Pacientka Andreja
19. februar 2018 ob 12:21 Ko sem končno dobila zdravnico, mi je razložila, da so časi, kakršni so, in da oni ne pišejo napotnic, ki se njih ne tičejo, ker dobivajo penale, in v tem primeru ni pripravljena tvegati.
Več novic ...
Kazalo