Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Zaradi Dirke po Sloveniji so zaprte nekatere ceste

Avtorji Katja Štok

Evrovizija Foto in video: Sveža kri na Emi 2016 preglasila veterane

28.02.2016

Česa vsega človek ne izve v zaodrju Eme - od tega, da je bulimija še kako prisotna med slovenskimi znanimi imeni, do spoznanja, da ta glasbeni festival pridobiva priljubljenost.

Zabava in slog Zmagovalka Eme 2016: "Pela sem za atija, ki ga ni več"

28.02.2016

O smrti svojega očeta je ManuElla v javnosti že spregovorila, ob zmagi na Emi solza ni mogla več zadrževati. Z razliko le 127 glasov je premagala Raiven, s katero imata več skupnega, kot se zdi.

Lepota bivanja My Secret Garden: "Včasih je miza lahko le miza"

25.02.2016

"Pri oblikovanju se nisem ozirala na multifunkcionalnost izdelka, da bi se ta spremenil v stol, napajal telefon ali celo svetil. Včasih je miza lahko le miza."

Svet "Avstrija ima popolnoma neučinkovit sistem za integracijo beguncev"

10.02.2016

"Javnopolitična razprava je vedno bolj neumna, a pod površjem določeni ljudje delajo prave stvari. Splošna politična drža gre v smeri tehnične in denarne pomoči, kar nam je lahko v tolažbo."

Gospodarstvo Urška Sršen s pametnim nakitom premika meje tehnologije

04.02.2016

Revija Forbes jo je uvrstila med mlade Evropejce, ki spreminjajo svet. Za svoj pametni nakit, ki spremlja aktivnosti organizma, kot sta stres in menstrualni cikel, pa vidi tržišče predvsem v ZDA.

Glasba Videospotnice, kultna glasbena oddaja, ki je ni mogoče ponoviti

11.02.2016

Videospotnice, tista glasbena oddaja, ki je 'konkurirala' TV-Dnevniku, izstrelila Siddharto in Sebastiana pa Miho Šaleharja, Petra Polesa in Uršo Jerkič ter vzbudila preporod snemanja spotov v ...

Lepota bivanja Foto: Ljubke lutke s srhljivo zgodbo

28.01.2016

Večkrat nagrajeno oblikovalko Arijano Gadžijev navdušujejo t. i. tekstilne lutke, ki so svoj razcvet doživele na Japonskem. Namesto medvedkov z noži v glavi išče navdih v slovenski tradiciji.

Svet "Revež mora nekoga ustreliti, da postane begunec, sicer je le migrant"

27.12.2015

Kilian Kleinschmidt je po 25 letih izstopil iz UNHCR-ja, saj meni, da humanitarne organizacije nimajo prave strukture za odziv na krizo, v kateri vidi celo priložnost za zaslužek.

Svet Danska vlada želi beguncem zapleniti nakit in denar

17.12.2015

Po tem ko je danska vlada septembra presenetila z oglasi, v katerih je sirske begunce pozivala, naj ostanejo, kjer so, je šla zdaj korak dalje - prosilcem za azil bi odvzela vredne predmete.

Lepota bivanja Foto: MMC-jev žlahtni izbor oblikovalskih in arhitekturnih dosežkov 2015

24.12.2015

Prenovljena Slovenska cesta, telefonska govorilnica 21. stoletja, gorski bivak pod Skuto in kuhinja z magnetnimi dodatki so le nekateri projekti, ki so letos pritegnili našo pozornost.

Lepota bivanja Foto: Zibelka, ki je tudi gugalnica in igralna podloga

19.12.2015

Mlada oblikovalca s Koroške Ana Črešnik in Aljaž Verčko sta oblikovala zibelko, ki je hkrati igralna podloga in gugalnica. Zdaj bo na vrsti trg, ki bo pokazal, ali je izdelek 'iz pravega testa'.

Lepota bivanja Foto: LolliLand, arhitekturni koncept pravljične dežele lizik

10.12.2015

Vrtljive lizike, pisani bomboni in čokoladne tablice so elementi otroške igralnice LolliLand, pravljične dežele lizik, v kateri so želeli arhitekti poudariti razvoj otroške domišljije in motorike.

Stran 29 od 46
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov