Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Pija Svetec

Družabno Moto Misije Evrovizije: Slovenija išče zmagovalca

12.09.2011

"Rad bi videl točko, ki me bo navdušila. Upam, da bom videl nekaj takega, kar bo očitno nad drugimi. Potem se ne bo težko odločiti," pravi Jonas Žnidaršič, sodnik oddaje Misija Evrovizija.

Družabno Sašo Hribar: Dajmo težko življenje radijca in televizijca na plan

31.08.2011

Sašo Hribar se je spraševal, kaj lahko zdaj sploh še naredi. Kot je za MMC povedal, ni bilo dovolj, da je šel v svet RTV-ja. Čutil je, da mu ne gre še tako slabo, da bi postal župan ali poslanec ...

Družabno Video: "Pri flamenku moraš nekaj izražati, drugače je mrtev"

29.08.2011

"Flamenko je ples, glasba, kultura in način življenja. In ko te enkrat potegne, ne moreš več ven iz tega," je za MMC povedala Živa Heričko, ena najboljših plesalk flamenka pri nas.

Družabno Foto: DJ Umek v Tivoliju ponovno nastopal v dežju

28.08.2011

Več kot 20.000 mladih se je zbralo v ljubljanskem parku Tivoli na tradicionalni zabavi z DJ-jem Umekom. Lahko bi rekli, da je bilo tradicionalno tudi vreme, saj je ponovno deževalo.

Glasba Video: Nič ni boljšega kot to, da se ljudje zaradi tebe zabavajo

26.11.2010

Klub Ambasada Gavioli bo jutri gostil koncert ameriškega didžeja Davida Moralesa. Tokratna zabava bo povezana z modo, saj bo večer dopolnila še modna revija Mira Mišljena.

Moda Miro Mišljen predstavlja ženstveno popotnico

26.11.2010

Miro Mišljen, eden izmed mlajših in vse bolj uveljavljenih slovenskih modnih oblikovalcev, bo jutri v izolski Ambasadi Gavioli predstavil svojo novo kolekcijo ženskih oblačil.

Glasba Foto: Equinox - veliko glasbe in animacije, malo obiskovalcev

21.11.2010

Sinoči se je na Gospodarskem razstavišču odvil festival elektronske glasbe Equinox. Številni znani didžeji so temeljito razgreli plešočo množico, ki pa je bila tokrat precej manjša kot ob podobnih let ...

Družabno Najbolj popularni znani Slovenci prejeli gonge

20.11.2010

Največ glasov so bralci revije Vikend namenili Boštjanu Romihu, Matjažu Tanku, Marku Potrču, Juriju Zrnecu, Tanji Žagar in glasbeni skupini Eroika. Tako so bili podeljeni gongi popularnosti.

Glasba Foto: Siddharta odigrala tudi pesmi, ki jih po navadi le redko

06.11.2010

Siddharta je še drugič v dveh dneh napolnila Cvetličarno v Ljubljani in oboževalcem postregla s pestrim repertoarjem starejših in novejših uspešnic.

Družabno Brigita Bukovec: Nikoli nisem trenirala, da bi dobila olimpijsko medaljo

03.11.2010

Državna rekorderka v teku na 100 metrov z ovirami, ki je bila v letih 1996 in 1997 razglašena za najboljšo športnico in atletinjo leta, ni nikoli trenirala zaradi medalj.

Družabno Borut Veselko: Nosili smo oprijete majčke in hlače na zvonec

20.10.2010

Kdo je sramežljiv deček, ki je večino otroštva preživel kot pustolovec in se klatil po gozdu, imel rad matematiko, fiziko in kemijo ter nosil hlače na zvonec?

Družabno Video: Nuša Derenda sredi noči pobegnila v toplice

30.09.2010

Že kot mala Anuška Žnideršič je rada prepevala in prirejala nastope pred domačimi prijatelji in sorodniki, tako jo je pot počasi pripeljala do njenih sanj - velikih odrov.

Stran 5 od 7
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov