Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Pija Svetec

Glasba Foto in video: Hudičev sod spraznili vina in ga napolnili z rockom

25.09.2010

Sinoči so se ljubljanske Križanke tresle ob zvokih Pera Lovšina in Španskih borcev. Med obiskovalci je bilo več generacij. Nekateri so prišli obujat, drugi pa ustvarjat spomine.

Družabno Video: Primož Ekart: Imel sem lepo otroštvo, v katerem sem užival

22.09.2010

Igralec, ki je zaslovel z vlogo Sama Kralja v nadaljevanki TV Dober dan, si kot otrok nikoli ni želel, da bi opravljal ta poklic. Sanjal je namreč, da bo policist Kojak.

Družabno Video: Omar Naber v šolo hodil le zaradi simpatije

15.09.2010

Kot otrok je bil veliko sam in raziskoval je ljubljanske ulice. Osnovno šolo je obiskoval le zaradi svoje simpatije, šele v srednji šoli pa je spoznal, v čem je dober in kaj ga res veseli.

Družabno Foto in video: Big Foot Mama po 20 letih še vedno polni zagona

14.09.2010

Glasbena skupina Big Foot Mama danes praznuje 20 let, odkar je odigrala svoj prvi koncert. Za obletnico so svojim oboževalcem pripravili darilo. Tokrat ne koncerta, ampak film.

Družabno Jureta kot najstnika dekleta niso oblegala

08.09.2010

Kdo je ponosni očka dveh hčerk in sina, ki je bil kot dojenček precej jokav, kot najstnik pa umirjen? To je predsednik odbora za alpsko smučanje, menedžer, podjetnik in nekdanji šampion Jure Košir.

Družabno Anja Rupel: "Prvi poljub ni bil bogvekaj"

01.09.2010

Na Balkanu so jo kot sramežljivo najstnico oblegali povsod, kjer je nastopala s skupino Videosex. Danes pa je samozavestna pevka ter radijska in televizijska voditeljica.

Družabno Natalija Osolnik: manekenka, ki obožuje hrano in pije pivo

26.08.2010

Natalija Osolnik, vrhunska manekenka, ki v svojem delu uživa, se je v nekaj letih prebila na svetovne modne steze, v kataloge, oglase in še kam.

Družabno Od čistilke in arheologinje do ... Katarine Čas

25.08.2010

Nosila je levjo grivo, iz šole nosila petice in hodila v isto šolo kot Sebastijan Cavazza. Prepoznate dekletce na fotografiji? To je Katarina Čas.

Družabno Kjer so valovi, tam sem jaz

12.07.2010

Jernej Rakušček, diplomant Fakultete za šport, se je pri svojih 20 prvič srečal s športom, o katerem pri nas le redko slišimo. Od takrat je vse svoje počitnice preživel na obalah, kjer so valovi prime ...

Družabno Foto in video: Obiščite ZOO na drugačen način

10.07.2010

Če si želite poljub morskega leva, nahraniti tigre, božati žirafe, se igrati s sajmiri in od bliže spoznati svojo najljubšo žival, postanite oskrbnik za en dan v ljubljanskem živalskem vrtu.

Glasba New Wave Syria - približevanje rocka elektroniki

04.02.2010

Radio Študent je za domačo ploščo leta 2009 izbral ploščo Hello, Yes dvojca New Wave Syria, ki sta za MMC komentirala: "Lepo priznanje, da delava dobro, sicer pa je bilo to presenečenje za naju."

Glasba Video: Alex Gaudino - sam svoj najljubši didžej

24.01.2010

Sinoči se je množici v ljubljanski diskoteki predstavil milanski lovec na uspešnice Alex Gaudino, ki je za MMC povedal, da je sam svoj najljubši didžej.

Stran 6 od 7
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov