Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Radio Koper

Novice Mnogi nad zeleno trgatvijo niso navdušeni

04.05.2021

Med ukrepe za reševanje presežkov vina je država tudi letos uvrstila t. i. zeleno trgatev. Država bo krila polovico stroškov.

Novice Veliko zanimanje za brezplačno pravno pomoč v koprski občini

04.05.2021

Koprska občina že osmo leto financira brezplačno pravno pomoč za socialno ogrožene občanke in občane. Izvaja jo Pravni center za varstvo človekovih pravic. V času epidemije je pravno pomoč poiskalo bistveno več občanov kot v letu prej. 

Šport Na pot krenila slovenska olimpijska bakla

03.05.2021

V Posočju je danes na pot po Sloveniji krenila slovenska olimpijska bakla. V 81 dneh jo bo po 212 slovenskih občinah nosilo več kot pet tisoč ljubiteljev športa.

Zgodbe Glasila, plakete, letake in pesmarice tiskali v ilegali

27.04.2021

V času narodnoosvobodilnega boja so po vsej Sloveniji delovale številne partizanske tehnike in tiskarne, samo na Primorskem jih je bilo kakšnih 30. Med njimi je bila tudi partizanska Tehnika Krn v grapi Zadlaščice na Tolminskem.

Novice Ravnatelji v Ajdovščini brez redne delovne uspešnosti

27.04.2021

Ajdovske osnovne šole in glasbena šola brez soglasja občinskega sveta za izplačilo redne delovne uspešnosti ravnateljev.

Komentar Mitja s STA

26.04.2021

Kdor verjame, da lahko vse, kar objavi Slovenska tiskovna agencija, najde z 'guglanjem', mu ta zapis ni namenjen. Med vrsticami: ne bo ga razumel.

Glasba Hubert Hrbet: "Ime je nerodno, a hkrati simpatično"

26.04.2021

V glasbeni rubriki Pesem in pol ste poslušalci tokrat največ glasov namenili skladbi Svet se vrti kolektiva Hubet Hrbet. Pogovarjali smo se s članom zasedbe Andrejem Predinom.

Novice Študentje se vračajo v predavalnice

26.04.2021

Z vladnim sproščanjem epidemioloških ukrepov se danes vnovič odpirajo vrata fakultet in višjih strokovnih šol. Ob tem odgovorni priporočajo hibridni model oz. izvajanje študijske dejavnosti v predavalnicah in na daljavo.

Novice Kako so v Posočju in slovenski Istri pripravljeni na vnovičen zagon turizma?

26.04.2021

Od danes lahko turistični ponudniki oddajajo tudi nastanitve v obratih do 30 sob, a pod pogojem, da gostje predložijo negativni test, dokazilo o prebolelosti ali o cepljenju, tedensko testiranje je obvezno tudi za zaposlene.

Novice Na koprski promenadi že dolgo ni bilo tako živahno

24.04.2021

Po vsej državi so se odprli vrtovi in terase gostinskih lokalov. Prehod med regijami je sproščen, prihodnji teden bodo šolske počitnice in marsikdo se je na izlet ali krajše počitnice odpravil tudi v slovensko Istro. 

Novice Mineva 80 let od ustanovitve Osvobodilne fronte

24.04.2021

Zveza združenj borcev NOB je ob 80. obletnici ustanovitve Osvobodilne fronte sprejela spomenico oziroma resolucijo, s katero poziva k spoštovanju temeljnih človekovih pravic in vrednot upora, svobode, solidarnosti in enakopravnosti.

Novice Ponekod omejitve vpisa, drugod je mest preveč

24.04.2021

V obalno-kraški regiji se je v programe nižjega in srednjega poklicnega izobraževanja, srednjega strokovnega izobraževanja ter gimnazij vpisalo več kot 900 bodočih dijakov.

Stran 4 od 266
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov