Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Robert Kaurin

Citat za prebrat Kaja Juvan

20.10.2020

Zadnji turnir sem odigrala na Češkem, kjer je položaj glede koronavirusa še bistveno slabši kot pri nas. Igralke smo se zato držale bolj vsaka zase. Žal mi je, da nisem bolje igrala, ampak je bila tekmica enostavno predobra.

Rokomet Karabatić zaradi poškodbe kolena ob svetovno prvenstvo

19.10.2020

Francoski prvak Paris St. Germain je sporočil, da si je 36-letni zvezdnik Nikola Karabatić na zadnji prvenstveni tekmi strgal križno vez v kolenu in ga tako čaka večmesečno okrevanje.

Koronavirus Za 36.000 registriranih športnikov zelena, za rekreativce pa rdeča luč

15.10.2020

Nove omejitve, ki jih je sprejela vlada ob naraščanju števila okužb z novim koronavirusom v državi, ne bodo vplivale na opravljanje športne dejavnosti v Sloveniji za registrirane športnike.

Liga NBA Goran Dragić: Ne verjamem, da ima 20 let

24.09.2020

"Rad te imam, Tyler!" je takoj po tekmi vzneseno zakričal Dragić svojemu skoraj 15 let mlajšem klubskem soigralcu Herrou, ki je bil še na drugi zaporedni tekmi prvi strelec Miamija.

Liga NHL Bliskovit odgovor Strel, ki so le še korak od finala

14.09.2020

Hokejisti Tampa Baya so premagali New York Islanderse s 4:1 in so le še zmago oddaljeni od svojega prvega velikega finala v Ligi NHL po letu 2015.

Liga NHL Dallas po 12 letih blizu konferenčnega finala

31.08.2020

Po novih zmagah New York Islandersov, Dallasa in Vegasa so vse tri ekipe le še zmago oddaljene od konferenčnega finala Lige NHL.

Prva liga Bagnack za pol milijona evrov odhaja v Beograd

07.06.2020

Branilec Olimpije Macky Bagnack bo po koncu te sezone okrepil beograjski Partizan, poroča večina srbskih medijev. Zmajem naj bi pripadlo 500.000 evrov odškodnine in delež od naslednjega prestopa.

Citat za prebrat Rafael Nadal

04.06.2020

Če me vprašate, ali bi danes potoval v New York in tam igral, bi rekel ne. Toda vprašanje je, kakšne bodo razmere čez dva meseca.

Intervju Mariborčan najprej navdušil McLaren, zdaj kraljuje v virtualni formuli E

04.06.2020

21-letni Slovenec Kevin Siggy bo v nedeljo pred preizkušnjo življenja. Približno ob 17. uri (prenos na TV SLO 2) bo sedel v svoj e-simulator in se boril za naslov svetovnega prvaka v računalniški različici formule E. Nagrada? Sedež v pravem dirkalniku.

Citat za prebrat Milan Krek

06.05.2020

Pri nogometu je pomembno to, da smo že z današnjim dnevom dali navodilo vsem ekipnim športnikom, da se lahko izvajajo treningi. Vendar morajo paziti na medsebojno razdaljo. Torej podajanje žog, teki in tako naprej so čisto v redu.

Rekreacija #vadidoma, 6. del: Krepilne vaje (2)

04.05.2020

Prejšnji teden smo zaključili s krepilnimi vajami, z njimi bomo začeli tudi novega. Po vajah za krepitev rok in ramenskega obroča so na vrsti vaje za krepitev trupa.

Citat za prebrat Simone Biles

02.04.2020

Ko sem izvedela za prestavitev olimpijskih iger, sem se enostavno usedla in začela jokati. Tedaj sem se počutila grozno. Glede na trenutne razmere pa je to povsem pravilna odločitev.

Stran 6 od 13
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov