Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Robert Kaurin

Citat za prebrat Giannis Antetokounmpo

10.10.2019

Počutil sem se dobro, res dobro. Ko sem na svetovnem prvenstvu igral Fibino košarko, sem se počutil kot zapornik. Zdaj sem zapustil kletko, spet sem svoboden.

Tenis Federer po uri in pol v osmino finala

08.10.2019

Roger Federer je uspešno preskočil prvo oviro na tunirju serije masters v Šanghaju. S 6:2 in 7:6 je bil boljši od Španca Alberta Ramosa Vinolasa.

Citat za prebrat Novak Đoković

03.10.2019

Zlata olimpijska medalja je brez razmišljanja ena mojih največjih želja za naslednjo sezono in preostanek kariere. Še vedno se počutim mladega, tako telesno kot duševno. Motiviran sem za velike stvari na igrišču.

Liga NHL Vrana pokvaril slavnostni večer v St. Louisu

03.10.2019

Začela se je nova sezona v Ligi NHL. Hokejisti St. Louisa so pod strop dvorane dvignili šampijonski prapor, proti Washingtonu povedli z 2:0, a na koncu z 2:3 klonili po podaljšku.

SP v atletiki 2019 Zgodovina

20.09.2000

Statična stran

Motokros Gajser bo VN Kitajske začel z enajstega mesta

14.09.2019

Motokrosisti bodo v nedeljo na Kitajskem odpeljali zadnjo dirko svetovnega prvenstva. Svetovni prvak v razredu MXGP Tim Gajser je bil v kvalifikacijah v Šanghaju po dveh padcih 11.

Košarka Huda poškodba Porzingisa; Oklahoma s +20 iz Oaklanda

07.02.2018

V noči, ko si je zvezdnik New Yorka Kirstaps Porzingis strgal križne vezi v levem kolenu, je Oklahoma prizadejala Golden Statu najvišji poraz na domačem igrišču. Krizi v Clevelandu ni videti konca.

Zimski športi Lara Gut po enem letu spet na najvišji stopnički

21.01.2018

Lari Gut v letošnji sezoni ni šlo po načrtih, toda Cortina d'Ampezzo ji bo spet izdatno popravila razpoloženje. Švicarka je slavila v superveleslalomu, zadnjem pred olimpijskimi igrami.

Košarka Začetek kvalifikacij brez Dončića, Randolpha in Nikolića

13.11.2017

Slovenski košarkarski selektor Rado Trifunović je enajst dni pred začetkom kvalifikacij za svetovno prvenstvo objavil seznam 14 igralcev, ki bodo igrali proti Belorusiji in Španiji.

Odbojka Chiappini objavil seznam za Nizozemsko

02.07.2017

Pred slovensko žensko odbojkarsko reprezentanco je pestro obdobje, saj bo konec avgusta nastopila v 3. krogu kvalifikacij za svetovno prvenstvo na Nizozemskem, septembra pa jo čaka še nastop na ...

Nogomet Neutrudni Ronaldo želi osvojiti tudi generalko svetovnega prvenstva

15.06.2017

Lovorik lačni Cristiano Ronaldo ne pozna počitka. Po naslovu v Ligi prvakov bo Portugalec prvi zvezdnik Pokala konfederacij, ki se v soboto začenja v Rusiji.

Zimski športi Dolina pod Poncami virtualno - vstopite, kamor do zdaj še niste mogli

27.05.2017

RTV Slovenija je pripravila prvo zgodbo v virtualnem okolju. Planica 360 dokumentira zaključek svetovnega pokala v skokih.

Stran 8 od 13
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov