Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Robert Kaurin

Tenis Roland Garros prestavljen na teden po New Yorku

17.03.2020

Organizatorji turnirja za grand slam v Parizu so sporočili, da bo dogodek zaradi grožnje koronavirusa na sporedu od 20. septembra do 4. oktobra.

Citat za prebrat Leonardo

20.01.2020

Vedno smo dejali, da bi radi, da Cavani ostane pri nas. Zdaj nas je zaprosil, ali lahko zapusti klub. Nadzorujemo razmere. Atletico Madrid je na naš naslov poslal ponudbo, ki pa ne predstavlja realne vrednosti nogometaša.

Košarka Koper do najvišje zmage v slovenskem prvenstvu

04.12.2019

Košarkarji Kopra so v državnem prvenstvu še drugič visoko premagali Zlatorog. Potem ko so na začetku oktobra zmagali za 42 točk, je bila tokrat razlika v Laškem še višja. Zmaga s 102:56 je najvišja v tej sezoni prve slovenske lige.

Kolesarstvo Adrio Mobil zapušča Dušan Rajović

21.11.2019

Slovenska kolesarska ekipa Adria Mobil bo v prihodnji sezoni tekmovala brez enega svojih najboljših mož, Srba Dušana Rajovića.

Euro 2020 Tretji najslabši ciklus slovenske reprezentance

20.11.2019

Neodgovornost, neodločnost, lahkomiselnost, nihanja so bile besede, ki so se največkrat omenjale po porazu varovancev Matjaža Keka na Poljskem, kjer se je končal še en neuspešen ciklus slovenskega reprezentančnega nogometa.

Citat za prebrat Štefan Hadalin

24.10.2019

Zelo nasprotujem tem spremembam. Žal jih sprejemajo ljudje, ki ničesar ne vprašajo. Najprej bo hitra disciplina, nato štart slaloma po izidih hitre discipline. Tisti, ki bo prvi v smuku, bo prvi vozil slalom, kar pomeni dvojno prednost za smukače.

Citat za prebrat Klemen Bergant

17.10.2019

Žan Kranjec bo sezono začel kot tretji veleslalomist sveta in cilj je, da tam tudi ostane ali da je še boljši. Zraven ima še eno disciplino, ki jo je lani priključil. V slalomu računamo, da bo še skočil in če bo to naredil, si bomo obliznili vse prste.

Citat za prebrat Coco Gauff

14.10.2019

Še vedno sem vzhičena in šokirana. Noro je, da sem zmagala na WTA-turnirju. Vsekakor to ni bilo v načrtu na začetku leta. Niti pomislila nisem, da bi lahko nastopila na WTA-turneji, zdaj pa sem kar osvojila turnir. Res noro.

Stran 7 od 13
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov