Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Zastoji na cestah

Avtorji Sabina Zonta

Zdravje ZZZS želi, da so zdravniki tekmovalni

30.06.2010

S ciljem razbremenjevanja bolnišnic in povečanja konkurenčnosti med bolnišnicami ZZZS uvaja izvajanje operativnih posegov preko razpisa.

Slovenija Tisočaka in več za (ponarejen) potni list

08.06.2010

Za ponarejene slovenske osebne izkaznice je na črnem trgu treba odšteti med 200 in 500, za potne liste pa med 1.000 in 1.500 evrov, je na policiji izvedel MMC.

Slovenija Peterle: Vračanje na Titovo cesto nam ne bo pomagalo

24.05.2010

Demos je delal za sožitje, iskal je veliko enotnost, kar posebej velja za medstrankarske odnose. Delal je za zedinjeno, nerazdeljeno Slovenijo, je dejal predsednik prve demokratične vlade Lojze Peterl ...

Slovenija "Ko so na delu arbitri, je odločitev taka, da ni všeč nikomur"

23.05.2010

Težava pri arbitražnem sporazumu, ki jo Lojze Peterle ugotavlja, je ta, da oba predsednika vlad, torej Pahor in Kosorjeva, svoji "publiki" drugače razlagata vsebino sporazuma.

Slovenija Kresal: Nestrpnost, kot je ni bilo od druge svetovne vojne

20.05.2010

"Kot smo videli, je od verbalnega nasilja v parlamentu do fizičnega nasilja pred njim le korak," je dejala Katarina Kresal in pohvalila strpnost policistov, ki so tako uspeli preprečiti morebitne pošk ...

Slovenija Foto in video: Z Marihuana maršem za več razprave

15.05.2010

Z osmim Marihuana maršem, ki je potekal v središču Ljubljane, so organizatorji, ŠOU Ljubljana, želeli predvsem odpreti razpravo in narediti določene korake naprej glede te problematike.

Slovenija Janša boljši ali agresiven? Pahor slabo pripravljen ali defenziven?

11.05.2010

Prvaka koalicije in opozicije sta se soočila prvič po volitvah 2008. Tema: arbitražni sporazum. Ocene analitikov različne - od tega, da je Pahor govoril na pamet, do tega, da je bil Janšev nastop agre ...

Slovenija Grilc: Zahteva svobodnjakov je "brezvezna"

10.05.2010

Zahtevo koroških svobodnjakov po prepovedi Narodnega sveta koroških Slovencev je nekdanji predsednik Matevž Grilc označil za "brezvezno".

Slovenija Naloga Rdečega križa: pomagati vsem, ki so se znašli v stiski

08.05.2010

Najpomembnejša dejavnost Rdečega križa je pravočasno in učinkovito nuditi pomoč vsem, ki so se znašli v stiski, so za MMC ob mednarodnem dnevu te organizacije povedali na RK-ju Slovenije.

Slovenija Hitrost še vedno vzrok za tretjino smrti na cesti

23.04.2010

Statistični podatki so spodbudni - lani 40 odstotkov manj mrtvih na cestah zaradi prevelike hitrosti - a to še vedno pomeni 62 življenj. V četrtek se je začela akcija za nadzor nad cestnimi dirkači.

Slovenija "Pahor bi lažje vladal brez LDS-a kot pa z njim"

12.04.2010

Pahorjevo sprejemanje LDS-ovih pogojev v Zboru za republiko vidijo kot željo po ohranitvi koalicije za vsako ceno in strah pred predčasnimi volitvami.

Slovenija Oddaji Prava ideja nagrada za inovativnost

08.04.2010

Urednica in voditeljica oddaje Prava ideja, ta je na drugem programu TV Slovenija na sporedu ob torkih zvečer, Edita Cetinski Malnar je dobila nagrado InJo za inovativno novinarstvo.

Stran 1 od 6
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov