Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tilen Jamnik

Liga ABA Ne Cedevita Olimpija ne Krka ne odločata o svoji usodi

04.04.2024

V zadnjem krogu rednega dela Lige ABA se košarkarji Cedevite Olimpije borijo za četrto mesto, ki v končnici prinaša prednost domačega parketa, Krka pa za obstanek med jadransko elito.

Krka S predstavo sezone nadigrali zmaje, a vprašanje, ali bo zmaga sploh kaj pripomogla

31.03.2024

Po skoraj dveh letih so košarkarji Krke znova gostili Cedevito Olimpijo, ki so jo premagali z 92:78 in tako ostali v boju za izognitev zadnjega mesta v Ligi ABA. Do konca rednega dela jadranskega tekmovanja je še en krog.

Liga NBA Dončić sporočil Divcu: Na naboru bi moral izbrati mene

30.03.2024

Košarkarji Dallasa so dvakrat zapored premagali Sacramento, ki je bil pred obračunoma z Luko Dončićem in druščino šesti na Zahodu. Zdaj so na mestu, ki neposredno vodi v končnico, Mavsi.

Intervju Peter Prevc: Zdaj sem bolj užival v uspehih, česar leta 2016 nisem znal

29.03.2024

"Zame je bila ta Planica res kot darilo samemu sebi. Darilo od ljudi, narave, organizatorja … Kaj naj rečem, eden tistih lepih dni v življenju," je v intervjuju za MMC povedal Peter Prevc, zdaj že nekdanji smučarski skakalec.

Liga NBA Dallas v pravem času začel igrati dobro obrambo

28.03.2024

Z Luko Dončićem in Kyriejem Irvingom v postavi kakovost napada ni vprašljiva, na zadnjih tekmah pa zelo dobro deluje tudi obramba Dallasa. Do konca rednega dela Mavse čaka še deset obračunov, trenutno pa so šesti na Zahodu.

Liga NBA Ob visoki zmagi v Sacramentu je Dončić lahko v zadnji četrtini počival

26.03.2024

Košarkarji Dallasa so po gladki zmagi v Sacramentu znova šesti na Zahodu. Prehiteli so prav Kralje, pri katerih bodo znova gostovali v noči na soboto po slovenskem času.

Planica Peter (Prevc) Veliki, šampion, ki je postal legenda

25.03.2024

"So šampioni in so legende," je bilo zapisano v Planici ob fotografiji Petra Prevca, velikana skakanja na smučeh, najuspešnejšega slovenskega orla, ki je v bogati karieri postavljal rekorde in premikal mejnike tega športa.

Planica Orli težko zadrževali solze: "Poslovili smo se od legende"

24.03.2024

Po zadnji tekmi sezone so organizatorji v izteku letalnice bratov Gorišek pripravili spektakularno slovesnost za konec kariere najuspešnejšega slovenskega smučarskega skakalca Petra Prevca. S solzami v očeh so ga v športni pokoj pospremili sotekmovalci.

Intervju Hrgota: Peter je znamka. Gospod, ki je skoke v Sloveniji postavil na zemljevid.

25.03.2024

"Če bi v Planici lani osvojil medaljo, bi že lani zaključil kariero. V bistvu si je rekel, da s padcem pa res ne more končati. K sreči se je vrnil na res najvišjo raven," je v intervjuju za MMC povedal Robert Hrgota.

Planica Peter Prevc v nestrpnem pričakovanju zadnjega poglavja veličastne kariere

23.03.2024

Za Petrom Prevcem je zadnja ekipna tekma v karieri, ki jo je Slovenija končala na drugem mestu. Za najuspešnejšega slovenskega orla vseh časov so bile to že 20. stopničke skupaj na posamičnih in moštvenih preizkušnjah pod Poncami.

Planica Dolhar: Mali čudež, da je letalnica tako pripravljena

23.03.2024

"Zagotovo skakalnica ni idealna, ampak glede na razmere pa je odlična. Tudi ni nobene dileme, da ne bi bila regularna. Je v redu pripravljena, ni pa, kot če bi imeli normalne pogoje," je dejal vodja tekmovanja Aljoša Dolhar.

Planica Zajc: Mislim, da bo vse v redu, žal pa je bil to moj zadnji skok sezone

23.03.2024

Zaradi padca pri izjemnem poletu v prvi seriji ekipne tekme je Timi Zajc predčasno končal sezono. Čeprav z uvrstitvijo v skupnem seštevku svetovnega pokala ni najbolj zadovoljen, pa je znova pobiral medalje na velikih tekmovanjih.

Stran 2 od 236
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov