Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tilen Jamnik

Dončićevih 73 točk Luka se je približal Kobejevemu čudežu, potem pa poziral kot Wilt

27.01.2024

Slovenski košarkarski virtuoz Luka Dončić je z novo čarovnijo poskrbel za še en mejnik v Ligi NBA. S 73 točkami proti Atlanti je spomnil na rekordna dosežka legendarnih Wilta Chamberlaina in Kobeja Bryanta.

Liga NBA New York v "košarkarski Meki" prvakom odčital pošteno lekcijo

26.01.2024

S 122:84 je bil New York na domačem parketu boljši od Denverja, kar je najvišji poraz trenutnih prvakov Lige NBA v letošnji sezoni. Medtem je Boston v gosteh Miami nadigral s 110:143.

Liga NBA Dončić bo petič zapored igral na tekmi vseh zvezd

26.01.2024

LeBron James je postal prvi košarkar, ki je bil 20-krat izbran na tekmo All Star v Ligi NBA. V prvi peterki Zahodne konference mu bo družbo delal Luka Dončić.

SP v poletih Preporod Timija Zajca, ki je na poti k novemu naslovu svetovnega prvaka

26.01.2024

Timi Zajc dokazuje, da je mož za velike tekme. Po polovici posamične tekme svetovnega prvenstva v poletih 23-letni slovenski as vodi z lepo prednostjo. V igri za medaljo je tudi Lovro Kos, ki po dveh serijah zaseda peto mesto.

Skoki Nika Prevc: Sama vem, kaj zmorem, me pa veseli, da presenečam druge

25.01.2024

Tako kot je za skakalce ob vseh velikih tekmovanjih in bojih za lovorike vrhunec sezone Planica, so za skakalke nekaj posebnega tekme na Ljubnem. Na domačo tekmo v rumeni majici prihaja trenutno najboljša skakalka na svetu Nika Prevc.

SP na Kulmu Glavna želja orlov uživanje v letenju, rezultat pa pride kot posledica

24.01.2024

Kljub veliki smoli in poškodbi v svetovnem pokalu najboljšega skakalca Anžeta Laniška Robert Hrgota na svetovno prvenstvo v poletih pelje močno ekipo. Vsi njegovi aduti so že dokazali, da imajo izvrsten občutek za letenje na smučeh.

SP v poletih Za Petra Prevca je na dnu kulmske letalnice že zmanjkalo metrov

23.01.2024

Vrhunec letošnje sezone smučarskim skakalcem predstavlja 28. svetovno prvenstvu v poletih. Medalje se bodo delile na Kulmu, ki je slovenskim skokom že prinesel kar nekaj uspeha, Peter Prevc je na avstrijski letalnici ujel zlato snežinko.

SP v poletih Hrgota: Upam, da bo odločitev pri izbiri četverice za tekmo čim težja

22.01.2024

"Ne bežimo od tega, da smo svetovni prvaki, branimo ekipno zmago in srebro s posamične tekme," je pred vrhuncem sezone, svetovnim prvenstvom v poletih na Kulmu, dejal glavni trener slovenskih skakalcev Robert Hrgota.

Liga NBA Oklahoma dobila obračun najboljših na Zahodu

21.01.2024

Košarkarji Oklahoma Cityja so slavili v Minneapolisu. Timberwolvese so ugnali s 102:97 in imajo zdaj na drugem mestu Zahodne konference zmago manj in poraz več od njih.

Cedevita Olimpija Blažič: Preprosto se med igralci ne vzpostavi prava kemija

01.02.2024

Košarkarji Cedevite Olimpije so v klavrni sezoni že odigrali zadnjo evropsko tekmo na domačem parketu in tudi v devetem poskusu pred svojimi gledalci ostali prazni rok. "Obraz celotne sezone v Evropskem pokalu," je zadnji poraz opisal Jaka Blažič.

Košarka V kratkem tudi uradna potrditev, da Sekulić ostaja selektor

19.01.2024

Predsednik KZS-ja Matej Erjavec je že decembra razkril, da bo Aleksander Sekulić še naprej vodil košarkarsko reprezentanco. Uradno ga mora sicer potrditi še upravni odbor, kar bo storil v kratkem, tako da je vse skupaj zgolj formalnost.

Košarka KZS okrepljen s športnim direktorjem Sašo Dončićem

18.01.2024

Košarkarska zveza Slovenije v novo obdobje, vrhunec katerega bodo letošnje kvalifikacije moške reprezentance za olimpijske igre, vstopa močnejša za športnega direktorja, ki je postal Saša Dončić.

Stran 7 od 237
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov