Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tilen Jamnik

Liga ABA Ob vrnitvi Pianigianija Olimpija prvič v sezoni zmagala v gosteh

11.11.2023

Košarkarji Cedevite Olimpije so tretjič zapored slavili v Ligi ABA. V 7. krogu jadranskega tekmovanja so se zmage veselili v Beogradu, kjer so FMP premagali s 96:84.

Cedevita Olimpija Po treh mesecih se zmaji po Pianigianijevih besedah še vedno spoznavajo

14.11.2023

Ko bi se morali po šestih porazih v Evropskem pokalu v Stožicah že oglasiti alarmi, trener Cedevite Olimpije Simone Pianigiani kot že ničkolikokrat letos poziva k potrpežljivosti in poudarja, da gre za proces novega projekta in povsem novo ekipo.

Liga NBA Toronto prvi v letošnji sezoni slavil v Dallasu

08.11.2023

Košarkarji Dallasa so doživeli drugi poraz v sezoni, prvič pa so klonili v American Airlines Centru, kjer je bil Toronto boljši s 127:116. Luka Dončić je bil z 31 točkami prvi strelec srečanja.

NBA Mavsi drugi dan zapored pot do zmage našli s preobratom v drugem polčasu

06.11.2023

Košarkarji Dallasa nadaljujejo udarni začetek sezone. Na sedmi tekmi so vpisali šesto zmago, potem ko so le dan po domačem uspehu nad Charlottom po preobratu v gosteh na kolena spravili Orlando (102:117).

Cedevita Olimpija "Blažič bo z ljubeznijo do kluba in mesta vedno zgled pravega pristopa"

06.11.2023

Cedevita Olimpija je prvič v sezoni dvakrat zapored slavila v Ligi ABA, ni pa še povezala dveh zmag v vseh tekmovanjih skupaj. To bo skušala spremeniti v torek v Benetkah, kjer bo lovila prvo zmago v Evropskem pokalu.

Liga NCAA Začetek študijsko-košarkarske poti Videta in Cianija

07.11.2023

Letošnja sezona Lige NCAA je zanimiva tudi za slovenske ljubitelje, saj prvič dva tako velika upa igrata v ameriškem študentskem tekmovanju. Jan Vide se je odločil za študij na UCLA-ju, Saša Ciani pa je na univerzi Xavier.

NBA Četrtič v zgodovini Dallas zmagal na prvih štirih tekmah sezone

02.11.2023

Košarkarji Dallasa tudi po četrti tekmi nove sezone ostajajo neporaženi. V American Airlines Centru je v izenačenjem dvoboju klonil Chicago (114:105). Luka Dončić je prispeval 18 točk in deset podaj.

Liga NBA Johnson z ukradeno žogo Durantu in košem junak preobrata San Antonia

01.11.2023

Košarkarji San Antonia so po dramatični končnici presenetili Phoenix (114:115). Tragični junak je bil na domači strani Kevin Durant, mož odločitve pa Keldon Johnson.

Cedevita Olimpija Že po petih evropskih tekmah se vrata izločilnih bojev pripirajo

01.11.2023

“Pokazali smo kar nekaj dobrih stvari,“ je po novem porazu Cedevite Olimpije dejal pomočnik Simoneja Pianigianija Andrea Turchetto, ki je zmaje vodil na tretji zaporedni tekmi, saj je glavni trener odsoten zaradi zdravstvenih razlogov.

Evroliga Avramović junak dramatičnega preobrata Partizana na vročem derbiju

26.10.2023

13 točk so košarkarji Partizana zaostajali na začetku zadnje četrtine, nato pa na krilih Alekse Avramovića po preobratu v 5. krogu Evrolige ugnali velikega tekmeca Crveno zvezdo (88:86).

Košarka Ilievski: Želimo, da so najboljši slovenski igralci vedno na vratih Olimpije

25.10.2023

"V tem trenutku je za nas Klemen Prepelič najboljša opcija na tržišču," je o novi okrepitvi Cedevite Olimpije dejal športni direktor Vlado Ilievski, ki je obenem priznal, da ni zadovoljen z rezultati zmajev ob uvodu sezone.

NBA Dončić s trojnim dvojčkom zasenčil debi Wembanyamaja

25.10.2023

Luka Dončić je v velikem slogu vstopil v svojo šesto sezono v Ligi NBA. Zaradi težav z mečno mišico je bil njegov nastop vprašljiv, toda slovenski košarkarski virtuoz je stisnil zobe in zablestel ob zmagi Dallasa nad San Antoniem (119:126).

Stran 11 od 236
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov