Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tilen Jamnik

Skoki Če bi bili "sodniki boljši", bi imela Slovenija s Petrom Prevcem pet različnih zmagovalcev

06.03.2024

Na krilih odličnih rezultatov zadnjega obdobja slovenski skakalci pričakujejo zaključek zime, najprej turnejo Raw Air, potem pa tradicionalni finale v Planici. Slovenija je edina, ki ima v tej sezoni štiri različne zmagovalce.

Skoki Peter Prevc kljub odličnim rezultatom odločitve o koncu kariere ne bo spremenil

05.03.2024

Tudi če bi nosil rumeno majico, bi se odločil za konec kariere, je dejal Peter Prevc, ko je napovedal, da bo po koncu sezone prenehal skakati. Izvrstni rezultati na zadnjih tekmah njegove odločitve niso spremenili.

Liga ABA Prihodnjo sezono precej višji proračun Cedevite Olimpije

03.03.2024

Cedevita Olimpija se po več kot dvotedenskem premoru po osvojenem pokalu na parket vrača na zahtevnem gostovanju v Beogradu pri Partizanu. Medtem v Ljubljani že načrtujejo prihodnjo sezono.

Cedevita Olimpija Poštena novomeška klofuta zmaje odnesla s četrtega mesta

01.04.2024

Z izjemno slabo predstavo v Novem mestu, kjer jih je Krka nadigrala, so si košarkarji Cedevite Olimpije otežili položaj v boju za četrto mesto. Zdaj so peti in ne odločajo več sami o svoji usodi.

Kvalifikacije za EP Tobey zadovoljen, da se je odzval vabilu, in potrdil, da bo na voljo tudi poleti

26.02.2024

"To mi veliko pomeni," je dejal slovenski reprezentant Mike Tobey, potem ko so gledalci njegovo dobro igro ob zmagi nad Izraelom (88:79) v Bonifiki nagradili s skandiranjem imena.

Kvalifikacije za EP Brez teh fantov ne bi videli Luke Dončića v slovenskem dresu

26.02.2024

Slovenski košarkarji so z dvema zmagama v Kopru naredili velik korak proti 15. nastopu na evropskem prvenstvu. "Moštveni duh in borbenost sta tekmo odločila v našo korist," je dejal selektor Aleksander Sekulić.

Kvalifikacije za EP Izrael kakovostnejši od Ukrajine, a manj od Slovenije

24.02.2024

V nedeljo ob 18.00 bodo slovenski košarkarji odigrali drugo tekmo kvalifikacij za EuroBasket. V Koper prihaja Izrael, ki je tako kot vrsta Aleksandra Sekulića dobil uvodno tekmo.

Kvalifikacije za EP Prepelič je imel pri Olimpiji dovolj prakse, da je znal prevzeti vajeti v svoje roke

23.02.2024

"Ta igra mi je pisana na kožo. Počutim se kot riba v vodi," je dejal Klemen Prepelič, s 30 točkami junak uvodne zmage slovenske reprezentance v kvalifikacijah za EuroBasket 2025. S 87:73 je bila boljša od Ukrajine.

Košarka Hrovat opaža, da je Francijo že zajela olimpijska evforija

22.02.2024

Slovenski košarkarji se bodo letos skušali drugič uvrstiti na olimpijske igre, toda vozovnico za Pariz bodo na turnirju v Pireju lovili julija, zdaj pa so osredotočeni na začetek kvalifikacij za EuroBasket 2025.

Košarka Ukrajina v Kopru z 11 igralci: neznank ni, odločali bosta želja in požrtvovalnost

21.02.2024

Slovenski košarkarji bodo v četrtek ob 18.00 začeli kvalifikacije za 15. nastop na EuroBasketu. Prvi tekmec je Ukrajina, s katero so se pomerili že 18-krat. V Kopru bodo lovili 15. zmago na medsebojnih obračunih.

Kvalifikacije za EP Prepelič: Kakovost je na naši strani. Če ne zmagamo, bo to popoln neuspeh.

21.02.2024

"Na obeh tekmah smo favoriti," je odločen Klemen Prepelič, ki ima v trenutni sestavi izbrane vrste ob Jaki Blažiču najdaljši reprezentančni staž, proti Ukrajini in Izraelu pa bo nosil kapetanski trak.

Oberstdorf Zadnji Prevčev obisk letalnice, kjer je Slovenija dosegla prvo ekipno zmago

21.02.2024

Slovenski skakalci so do zdaj zmagali na 12 ekipnih tekmah svetovnega pokala. Pri vseh je sodeloval Peter Prevc, prvič v Oberstdorfu pred 12 leti. Ta konec tedna bo zadnjič v karieri poletel na napravi, ki nosi ime Heinija Klopferja.

Stran 5 od 237
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov