Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tilen Jamnik

Peter Prevc Orli bodo pogrešali kapetana: Privilegij, ko imaš v ekipi vzornika

07.02.2024

S finalom v Planici se bo končala era, ki bo za vedno imela posebno mesto v slovenskih skokih. Tedaj bo kariero končal velikan slovenskega športa Peter Prevc. Preostali orli bodo pogrešali vzornika, vodjo, mentorja, kapetana in prijatelja.

NBA Philadelphia s podvajanjem omejila Dončića, toda Dallas je vseeno zanesljivo zmagal

06.02.2024

Košarkarji Dallasa so uspešno začeli minuturnejo na vzhodni obali. Philadelphio so v gosteh ugnali s 118:102. Uspešno se je na parket po poškodbi vrnil Kyrie Irving, ki je prispeval 23 točk. Luka Dončić jih je dodal 19.

Peter Prevc Zlati orel, ki se je okitil s kristalom in v Sloveniji poskrbel za skakalno evforijo

06.02.2024

Veliki kristalni globus z najdominantnejšo sezono vseh časov, 12 medalj z velikih tekmovanj, zlati orel, trije mali globusi v poletih, 23 zmag za svetovni pokal in svetovni rekord – to so najbolj izstopajoči poudarki kariere Petra Prevca.

NBA 40 točk Dončića, 48 Andetokumba, Milwaukee pa v Dallasu slavil po zaostanku za 25

04.02.2024

Košarkarji Dallasa so odlično odigrali prvih 22 minut obračuna z Milwaukeejem, potem pa hitro zapravili visoko prednost in Bucksi so v American Airlines Centru zmagali s 129:117.

Liga NBA Ko se je ponudila priložnost za uresničitev sanj, Matković ni veliko razmišljal

02.02.2024

Košarkarji Cedevite Olimpije so v letošnji sezoni precej večkrat razočarali kot navdušili svoje varovance. Kljub slabim rezultatom pa ima dobro individualno sezono Karlo Matković, ki se seli v Ligo NBA.

NBA Dallas po velikem preobratu in razburljivi končnici s 45 točkami Dončića strl Orlando

29.01.2024

Dallas je ob polčasu proti Orlandu zaostajal za 16 točk, toda z izvrstno tretjo četrtino je prevzel pobudo, v končnici srečanja pa je Luka Dončić, ki je blestel s 45 točkami in 15 podajami, za zmago s 131:129 na črtih prostih metov ohranil mirno kri.

Dončićevih 73 točk Luka se je približal Kobejevemu čudežu, potem pa poziral kot Wilt

27.01.2024

Slovenski košarkarski virtuoz Luka Dončić je z novo čarovnijo poskrbel za še en mejnik v Ligi NBA. S 73 točkami proti Atlanti je spomnil na rekordna dosežka legendarnih Wilta Chamberlaina in Kobeja Bryanta.

Liga NBA New York v "košarkarski Meki" prvakom odčital pošteno lekcijo

26.01.2024

S 122:84 je bil New York na domačem parketu boljši od Denverja, kar je najvišji poraz trenutnih prvakov Lige NBA v letošnji sezoni. Medtem je Boston v gosteh Miami nadigral s 110:143.

Liga NBA Dončić bo petič zapored igral na tekmi vseh zvezd

26.01.2024

LeBron James je postal prvi košarkar, ki je bil 20-krat izbran na tekmo All Star v Ligi NBA. V prvi peterki Zahodne konference mu bo družbo delal Luka Dončić.

SP v poletih Preporod Timija Zajca, ki je na poti k novemu naslovu svetovnega prvaka

26.01.2024

Timi Zajc dokazuje, da je mož za velike tekme. Po polovici posamične tekme svetovnega prvenstva v poletih 23-letni slovenski as vodi z lepo prednostjo. V igri za medaljo je tudi Lovro Kos, ki po dveh serijah zaseda peto mesto.

Skoki Nika Prevc: Sama vem, kaj zmorem, me pa veseli, da presenečam druge

25.01.2024

Tako kot je za skakalce ob vseh velikih tekmovanjih in bojih za lovorike vrhunec sezone Planica, so za skakalke nekaj posebnega tekme na Ljubnem. Na domačo tekmo v rumeni majici prihaja trenutno najboljša skakalka na svetu Nika Prevc.

SP na Kulmu Glavna želja orlov uživanje v letenju, rezultat pa pride kot posledica

24.01.2024

Kljub veliki smoli in poškodbi v svetovnem pokalu najboljšega skakalca Anžeta Laniška Robert Hrgota na svetovno prvenstvo v poletih pelje močno ekipo. Vsi njegovi aduti so že dokazali, da imajo izvrsten občutek za letenje na smučeh.

Stran 6 od 236
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov