Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
MMC-teden - tedenska izdaja najboljših vsebin

Avtorji Toni Gruden

NHL–končnica Kopitar po 12 letih odločil podaljšek v končnici

25.04.2024

Anže Kopitar je v velikem slogu poskrbel za izenačenje dvoboja 1. kroga končnice Lige NHL. Po dveh podajah v uvodni tretjini je kapetan Kraljev v tretji minuti podaljška zabil za 5:4 in serija Edmonton – Los Angeles se seli v Kalifornijo z izidom 1:1.

Euro 2024 Vse ostrejši boj za 23 (ali 26) mest v Nemčiji

22.04.2024

Benjamin Šeško tretjič zapored za Leipzig, Benjamin Verbič je vstopil in začel petardo Panathinaikosa, na drugi tekmi zapored je bil natančen Nino Žugelj, tudi v Prvi ligi ne manjka razigranih adutov. Nemčija vabi, odloča pa selektor Kek.

Pogačar Vse po načrtu: s šestim spomenikom na Giro

21.04.2024

"Na takšnih dolgih dirkah je nekaj posebnega priti sam v cilj, zlasti še v dresu državnega prvaka," je poudaril Tadej Pogačar po osvojitvi ardenskega spomenika, kjer je zmagal po načrtu. Po čustveni zmagi v Liegeu se zdaj začenja dvojček Giro–Tour.

Četrtfinale Lige prvakov Dvojni preobrat v Parizu osrečil Barcelono

10.04.2024

Po dvojnem preobratu je v Parizu slavila Barcelona s 3:2 in Katalonci se domov vračajo z lepo prednostjo, PSG pa je prejel novo zaušnico v izločilnih bojih Lige prvakov. Atletico z Oblakom v vratih je doma na prvi četrtfinalni tekmi ugnal Dortmund z 2:1.

SOS odmev Hvastija: Prevelika hitrost, kolutne zavore, gume ... Nekaj je treba narediti!

10.04.2024

Ko padci zasenčijo vznemirljivo dirko in poškodbe ogrozijo želeni spektakel na veliki pentlji, je moral tudi severni pekel velik del pozornosti prepustiti debati, kako narediti cestno kolesarstvo varnejše in zdravo. Od velike šesterice sta zdrava le dva.

Ogrožen nastop na Euru? Trener Udineseja potrdil: Težja poškodba Sandija Lovrića

09.04.2024

Dvig forme v zimskih mesecih in izvrstna predstava proti Portugalski sta nakazala, da bo Sandi Lovrić zasedel mesto v začetni enajsterici Slovenije. A vezist Udineseja se je na obračunu z Interjem, kot kaže, resneje poškodoval in bo manjkal dlje časa.

Kolesarstvo Po padcu zvezdnikov v Baskiji številka ena ostaja v lasti Pogačarja

09.04.2024

Postranska zgodba nesrečnega padca treh favoritov na Dirki po Baskiji je, da lahko Tadej Pogačar sam odloča, ali bo ohranil rekordni niz na prvem mestu UCI-lestvice. Na dirki Liège–Bastogne–Liège mora biti Pogačar v nedeljo, 21. aprila, vsaj sedmi.

Matej Mohorič "Začenja se moj veliki teden, najprej neporavnani računi s Flandrijo, nato Roubaix"

29.03.2024

"Za zdaj razmišljam le o Flandriji, Pariz–Roubaix bo prišel malo pozneje. Lahko rečem, da dirko čakam z nožem v ustih, pripravljen na bitko," je bojno razpoložen Matej Mohorič, ki želi na veliko noč poravnati račune z največjo dirko v Belgiji.

Po zmagi Cesar: "Veselje in zadovoljstvo, a ostajamo trdno na tleh, EP hitro prihaja"

26.03.2024

Fenomenalno. Beseda, ki jo je največkrat uporabil Boštjan Cesar ob opisovanju sladke pripravljalne zmage nad reprezentanco Portugalske, eno izmed favoritinj poletnega evropskega prvenstva. "Potrditev celotne ekipe. Vsi so odigrali fenomenalno obrambo."

Dirka po Sloveniji Start v Murski Soboti, cilj kraljevske etape na Krvavcu

27.03.2024

Lani je Dirka po Sloveniji praznovala 30. obletnico, letos pa se praznuje 30. izvedba najodmevnejše kolesarske dirke v državi. Od srede, 12. junija, do nedelje, 16. junija, bo potekal boj za zeleno, cilj kraljevske etape bo na Krvavcu.

Po Kataloniji "Niso vse samo številke, temveč tudi, da se sam dobro počutiš"

25.03.2024

Štiri desetletja že ni bilo takšne elitne enotedenske kolesarske dirke. Štiri etape, skupna zmaga in prednost večja od treh minut in pol. Tadej Pogačar verjame, da je naredil korak naprej in še bolj uživa na kolesu kot prej.

Po Kataloniji Pogačar dobil sprint v Barceloni! Pet zmag v tednu Katalonije.

24.03.2024

Tadej Pogačar je po treh zmagah na gorskih etapah dobil še klasično zadnjo etapo po ulicah Barcelone, kjer je bil za spremembo najmočnejši v sprintu skupine 23 kolesarjev. Pika na i ob skupni zmagi na 103. Dirki po Kataloniji za prvega kolesarja sveta.

Stran 1 od 151
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov