Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Stanje na cestah

Avtorji Toni Gruden

Pogačar o načrtu Jumba "Sam sem se zlomil, nihče drug me ni"

23.07.2023

Načrt "čebel" je uspel, a Tadej Pogačar zatrjuje, da se je kot lani na Granonu tudi na prelazu Loze porazil kar sam. Kaj sledi? Mogoče res SP v Glasgowu, 90-odstotno pa se vrača na Dirko po Franciji. "Rad imam izzive."

Pogačar po zmagi "Danes sem bil kot otrok na kolesu in sem užival"

22.07.2023

"Užival sem od km 0 vse do cilja. To je največje zadoščenje. Etapna zmaga je bila le pika na i," je po zmagi na zadnji gorski etapi 110. Dirke po Franciji pripovedoval Tadej Pogačar z značilnim širokim nasmeškom.

SOS odmev Šokantne pol ure resnice in srce parajoči dan na Lozu odločila Tour

20.07.2023

Kar je skozi vsa prva dva dramatična tedna epskega dvoboja ponavljal Jonas Vingegaard, se je uresničilo. Toura 2023 niso odločale (bonifikacijske) sekunde, temveč minute. Še vedno drugi Tadej Pogačar se zdaj bori sam s seboj, da pride do Pariza.

Odmevi Danec presenetil sam sebe, Slovenec upa na dež na prelazu Loze

18.07.2023

"Presenetil sem tudi samega sebe, kako sem odpeljal kronometer. Nisem pričakoval, da bom tako dober," se je smejalo Jonasu Vingegaardu, ki je uresničil napoved, da o zmagi na Touru 2023 ne bodo odločale sekunde. Tadej Pogačar računa na pomoč dežja.

Pred zadnjim tednom Pogačar se veseli kronometra: "Upam, da bom vzel nekaj sekund"

17.07.2023

Pred začetkom Dirke po Franciji 2023 bi Tadej Pogačar podpisal, da po dveh tednih zaostaja za rumeno majico zgolj 10 sekund. Šov, rivalstvo, stres? "Sam lahko povem, da uživam v tem dvoboju že tretje leto zapored. Zelo spoštujem ta dvoboj."

Dirka po Franciji Kako in koliko koles postaviti na streho vozila, da pomaga kronometristu?

18.07.2023

Če bi postavili na streho spremljevalnega vozila dve kolesi pravokotno na smer vožnje in upoštevali pravilo razdalje 25 metrov, bi proti tekmecu z enim samim kolesom na strehi v kronometru 16. etape Toura 2023 pridobili 2,5 sekunde.

Danec vesel skepse Vingegaard: "Še vedno verjamem v naš načrt"

17.07.2023

Vodilni kolesar 110. Dirke po Franciji in branilec skupne zmage samozavestno vstopa v zadnji teden, saj verjame v načrt Jumbo Visme, po katerem v boju s Tadejem Pogačarjem ne bodo odločale sekunde. Četudi vodi Jonas Vingegaard zgolj za 10 sekund.

Napoved 15. etape Pod vznožjem Mont Blanca šesta runda velikega obračuna

16.07.2023

Jumbo Visma je vseskozi govorila, da bodo na koncu odločale minute, a po petih pravcatih boksarskih rundah Vingegaard – Pogačar priznavajo, da gre zdaj za sekunde. 15. etapa je na papirju druga najtežja, s ciljem na vzponu, torej dan za Slovenca?

Odmevi "Bil je eden tistih dni, ko je Jumbo mislil napasti in me zlomiti"

15.07.2023

Načrt rumeno-črnih so uspešno iztirili, a prvič v četrtem poskusu se ni dokončno otresel rumene majice. Jonas Vingegaard je celo pridobil eno sekundo, vendar pod črto je bila sobota v Alpah res odličen dan za Tadeja Pogačarja.

Napoved 14. etape Strmi prelaz razvpitih imen ob koncu dneva, ki vabi k napadu

15.07.2023

"Pred nami je grozen, odločilen konec tedna," napoveduje Thibaut Pinot. Prvi košček v trilogiji gorskih etap v Alpah prinaša kombinacija vzpona na Joux Plane in spusta v Morzine, ki je v preteklosti spisala kopico legendarnih, a tudi razvpitih zgodb.

Še 9 sekund razlike Bela in rumena majica: "Bil je dober dan." A Danec z večjim nasmeškom.

14.07.2023

Tretji ciljni vzpon letošnjega Toura in tretjič se je Tadej Pogačar otresel Jonasa Vingegaarda. A razlika je vedno manjša, do konca pa je samo še en zaključek na vrhu gorskega cilja. Na Grand Colombieru je bil Danec nasmejan, Pogačar pa "le" zadovoljen.

Dirka po Franciji Praznični dan ogrevanja za Alpe

14.07.2023

Pet zaporednih odločilnih etap: štiri gorske in vmes še gorsko obarvani kronometer ter dan odmora. Na francoski državni praznik gre Dirka po Franciji 2023 na najzahtevnejši vzpon Jure. Koga bo osrečil Grand Colombier in kdo bo šel z rumeno majico v Alpe?

Stran 9 od 152
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov