Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Stanje na cestah

Avtorji Toni Gruden

Dirka po Italiji Evenepoel stavi na kronometra, Roglič pa želi zdravo ekipo

04.05.2023

"V gorah sem na isti ravni kot Roglič, v kronometru pa boljši. To je moj recept," je Remco Evenepoel odkrit, kako namerava premagati Primoža Rogliča, ki je pred startom Gira preprostejši: "Ostati moram zdrav." A ekipa Jumbo Visma ima nove težave.

Dirka po Italiji Glavno rožnato vprašanje: Roglič ali Evenepoel?

04.05.2023

21 etap, 3489 km in 51.400 višinskih metrov. Tri ure resnice in peklenski alpski teden. 106. Dirka po Italiji, ki pa ima dva velika in izstopajoča favorita. A tako Primož Roglič kot Remco Evenepoel imata neporavnane račune predvsem s samim Girom ...

Dirka po Italiji Primož Roglič: Moj cilj je zmagati na Giru

25.04.2023

Po sedmih tednih višinskih priprav je Primož Roglič pripravljen za glavni cilj sezone – majsko Dirko po Italiji. 33-letni kapetan Jumba Visme je bolj sproščen kot prej, na Teideju pa je od blizu spremljal tudi treninge glavnega tekmeca Remca Evenepoela.

Po operaciji Bitka s časom, da bo Pogačar 100-odstotno pripravljen za Tour

24.04.2023

Sanjska pomlad se je nesrečno sklenila. Padec, zlom in operacija. Šef ekipe pravi, da bo Tadej Pogačar vsaj štiri tedne brez kolesa, po oceni pa naj bi se na tekmovanja vrnil v 8–10 tednih. Ravno zadnji čas, saj se že čez 68 dni začenja Dirka po Franciji.

LBL 2023 Remco ali Tadej: prvi pravi veliki dvoboj mladih šampionov

21.04.2023

Remco Evenepoel je priletel v Ardene naravnost z vulkana Teide, da bi ubranil naslov na najstarejšem kolesarskem spomeniku, s čimer bi Tadeju Pogačarju preprečil, da bi v isti sezoni kot tretji kolesar v zgodovini osvojil vse tri ardenske klasike.

Pogačar "Če pa danes ne zmagam, sem pa res zasr** ekipo."

19.04.2023

Sanjska pomlad novodobne kolesarske legende se nadaljuje. Tadej Pogačar je zasidran ob boku Eddyja Merckxa in Bernarda Hinaulta. Z nizom treh zaporednih zmag je kot prvi kolesar v zgodovini v isti sezoni osvojil Flandrijo, Amstel in Valonsko puščico.

Valonska puščica Bo Pogačarju uspelo razrešiti uganko zidu nad Huyjem?

18.04.2023

Prelahka dirka s prekratkim in malce prestrmim ciljnim zidom. Vsaj sodeč po zmagovalnih lastnostih Tadeja Pogačarja, ki je ob osiromašeni startni listi vseeno z naskokom največji favorit, da kot prvi Slovenec osvoji Valonsko puščico.

NHL–končnica Kopitar veliki junak prve tekme: izsilil podaljšek in podal za tri gole

18.04.2023

Gol za podaljšek in tri podaje za vse preostale gole Kraljev je izkupiček Anžeta Kopitarja na prvi tekmi letošnje končnice za Stanleyjev pokal. Los Angeles je šokiral Edmonton s 4:3, potem ko je po četrti Kopitarjevi točki v podaljšku zadel Alex Iafallo.

Stanleyjev pokal Kopitar s Kralji nad glavni up Kanade, da se "sveti gral" vrne v domovino

17.04.2023

Lani sedem tekem, kaj pa letos? Edmonton je še močnejši in sveto prepričan, da je končno napočil čas za šampionski pohod. Los Angeles je prav tako boljši kot pred letom dni, a Anže Kopitar in druščina gresta v ponovitev 1. kroga končnice kot avtsajderja.

Po Amstlu Ali je lahko Pogačar še boljši? "Če sem iskren, ne vem."

17.04.2023

Več kot 20 km vožnje po napol prazni gumi ni iztirilo Tadeja Pogačarja, ki je med 28-km samostojnim napadom užival tudi zavetrje direktorjevega vozila, da je lahko na koncu na dušek izpil brezalkoholni amstel, ki ga je dolžan tudi Mathieuju van der Poelu.

Dirka po Franciji Danec osredotočen le nase, o Pogačarju pa ne razmišlja

12.06.2023

Ni bil čisto popoln teden, ker je izgubil prekaljenega pomočnika, a Jonas Vingegaard je zlahka pometel s tekmeci na Dofineji. Tri tedne pred velikim startom v Bilbau je Danec pripravljen. Ali je s tem tudi poslal nekakšno sporočilo Tadeju Pogačarju?

Dirka po Sloveniji Ne enkrat, kar dvakrat na Kolovrat v boju za zeleno

12.04.2023

Vrhunec 29. dirke Po Sloveniji bo kar dvakratni vzpon na Kolovrat s tolminske strani, preden se bo odločilna 4. etapa končala v Kobaridu. Boj za zeleno bo od 14. do 18. junija vključeval še vzpone, kot so Jeruzalem, Rakitna, Kladje in Trška gora.

Stran 12 od 152
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov