Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Toni Gruden

SOS odmev Največja slovenska zmaga na klasikah, ob boku obeh Tourov

03.04.2023

Flandrija je bila veliki in glavni cilj pomladi, hkrati pa je tudi njegova najljubša dirka. Tadej Pogačar po osvojeni De Ronde upravičeno pravi: "Če se zdaj upokojim, sem srečen in ponosen na svoje dosežke." Kolesarski šov za slovensko športno zgodovino.

Pred Flandrijo Zakaj Pogačar ni favorit proti 'vanoma'? Ker ju še ni premagal na klasikah.

30.03.2023

Najlepša flamska dirka oziroma za Flamce kar velika maša, za zunanji svet pa flamski božič. Skratka najljubši kolesarski praznik s kolesi najbolj obsedenega naroda. V nedeljo bo med trojico glavnih favoritov za zmago Tadej Pogačar, ki pa ima eno težavo.

Nogomet Kdaj je pravi čas za odhod (mladih) nogometašev v tujino?

30.03.2023

Postati kralj na vasi in nato osvajati svet ali izkoristiti ponudbo zvenečih klubov in se podati na tuje še pred prvo pravo priložnostjo v Prvi ligi? Dileme mladih nadarjenih nogometašev, ki smo jih analizirali z vidika učinka v reprezentanci.

Pogled proti Finski in Danski Tradicija je, da se ruši, a junij je težava

28.03.2023

Naslednjič se bo slovenska nogometna reprezentanca zbrala 12. junija, ko bodo "Grki" prosti že štiri tedne, reprezentanti iz Prve lige pa tri. Tekmi s Finsko in Dansko prinašata velik izziv, saj lahko klubi pred zborom pošljejo igralce na obvezni dopust.

Po Kataloniji Skakalec s 4:2 ugnal nogometaša, kar napoveduje buren rožnati maj

27.03.2023

Kar je prekinil padec na Vuelti, se je zdaj nadaljevalo v Kataloniji. Remco Evenepoel in Primož Roglič sta na tretji najstarejši etapni dirki uprizorila zabaven dvoboj, v katerem je zmagal izkušenejši Slovenec, a Belgijec verjame, da bo v Italiji drugače.

Evropsko prvenstvo v nogometu Vipotnik: Odkril sem se in nato zaključil, kot je treba

24.03.2023

Slovenija je 15. kvalifikacije za veliko tekmovanje prvič začela z zmago v gosteh. Še nikoli ni imela po uvodnih dveh tekmah šestih točk. V položaj za popoln start poti proti Nemčiji 2024 jo je spravil debitant in mladenič, ki je ravno dopolnil 21 let.

Evropsko prvenstvo v nogometu Selektor Kek: Naredili smo tri korake naprej

23.03.2023

Po prvem polčasu brez vsebine v Astani je Slovenija slavila po preobratu za uspešen začetek poti proti Nemčiji. Po treh točkah v Kazahstanu si selektor Matjaž Kek zdaj želi polnih Stožic na nedeljskem obračunu s San Marinom.

Kolesarstvo Pogačar: Nisem še rekel zadnje v Sanremu

20.03.2023

Dva Slovenca med deseterico na uvodnem kolesarskem spomeniku, a tako Tadej Pogačar kot Matej Mohorič želita več. Zdaj se karavana seli v Belgijo, kjer prvi meri na uspeh v Flandriji, medtem ko drugi načrtuje vrhunec na preizkušnji Pariz–Roubaix.

Milano–Sanremo Van der Poel matiral Pogačarja, van Aerta in Ganno

18.03.2023

Mathieu van der Poel je s skokom tik pod vrhom Poggia presenetil preostale favorite in se odpeljal proti zmagi v Sanremu. Tadej Pogačar je bil četrti, po izgubljenem troboju za stopničke s Filippom Ganno in Woutom van Aertom. Matej Mohorič je bil osmi.

Kolesarstvo Zrcalna zmagovita slika, ki pa ne napoveduje razpleta na Giru ali Touru

14.03.2023

Teden dni dirkanja in slovenska asa sta dobila po tri najtežje etape v Franciji in Italiji ter osvojila skupno razvrstitev, domov pa odnesla po tri majice. Še bolje kot lani, Tadej Pogačar in Primož Roglič sta na pravi poti, a maj in julij sta še daleč.

SOS odmev Dallas je v enem letu spremenil slačilnico in kemijo v njej

13.03.2023

"Kemija v slačilnici po menjavah je podcenjen element," ugotavlja košarkarski analitik Iztok Franko, ki se je po vrnitvi iz Dallasa razgovoril o Mavericksih in Luki Dončiću v 101. oddaji športnega podkasta SOS-odmev.

Intervju Zimske olimpijske igre treh dežel? "Najprej zasebna razprava, kaj je sploh mogoče."

09.03.2023

Na začetku nordijskega SP-ja v Planici niso skrivali, da je to korak naprej proti oživljanju ideje zimskih olimpijskih iger treh dežel. O tem, dejanskih stroških, vizijah in izzivih za MOK je za MMC spregovoril Michael Payne, guru olimpijskega trženja.

Stran 13 od 152
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov