Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Stanje na cestah

Avtorji Toni Gruden

SOS odmev Tour postavlja napovedi na glavo: psihološka zmaga pomembnejša od sekund

11.07.2023

Po 3/7 letošnje velike francoske kolesarske pentlje se obetata še dva tedna dvoboja za rumeno majico. Nekaj dodatnih dni predaha, preden se drugi teden zaključi z nizom treh gorskih etap. Epski boj, ki je magnet za gledalce in poslušalce.

Na prosti dan Pogačar o rekordnih številkah: "Bilo je dobro, ampak sem lahko še boljši"

10.07.2023

Samozavesten, sproščen in dobre volje. Tadej Pogačar uživa na Dirki po Franciji, kjer se bori za tretjo skupno zmago. "Zagotovo dobre številke, a se zagotovo v mojih datotekah s treningov najdejo tudi boljše številke," napoveduje še hitrejše vzpone.

Po prvem tednu "Pogi" v življenjski formi in zdaj prvi favorit stavnic

10.07.2023

Na obeh ciljnih vzponih prvega dolgega tedna se je Tadej Pogačar vsaj malce otresel Jonasa Vingegaarda in zaostanek 53 sekund stopil na 17 sekund. Najmanjša razlika med Slovencem in Dancem, odkar zadnja tri poletja zasedata sam vrh Dirke po Franciji.

Po Pirenejih Vingegaard – Pogačar: po nogometno 1:1, z zmagama v gosteh

07.07.2023

Kakšno razliko naredi 24 ur. Laruns ali Le Cambasque. Ravno obratno od pričakovanj pred Tourom 2023. Jonas Vingegaard je dobil prvo tekmo v Pirenejih, Tadej Pogačar pa drugo. Slovenski šampion se je hitro pobral in vrnil udarec, kar obeta dramo v nedeljo.

SOS-odmev Pol manjši zaostanek Danca kot po lanski uvodni etapi

02.07.2023

UAE Emirates je pokvaril taktični načrt Jumba Visme, Adam Yates pa je speljal rumeno majico Woutu van Aertu. A uvodno etapo je pričakovano zaznamoval dvoboj Jonas Vingegaard – Tadej Pogačar. "Adut rumenega Yatesa mora UAE izkoristiti že v Pirenejih."

Pogačar "Dres državnega prvaka v čast in dodatno motivacijo na startu Toura"

26.06.2023

V vročini se je podal v najdaljši beg kariere, tudi da se ogne tveganju ob vožnji v večji skupini. Izpolnil je osebni veliki cilj – naslov prvaka na cestni dirki. Zapestje še kdaj zaboli, noge se dobro vrtijo, a breme favorita na Touru prepušča branilcu.

Po Pokljuki Šala o fantu Urške Žigart? "Meni kar paše, pa saj njemu tudi."

23.06.2023

Ali je šala o fantu Urške Žigart že izpeta? "Lahko še malo, meni kar paše, pa saj njemu tudi," je z nasmehom odgovorila boljša polovica para novih državnih prvakov v vožnji na čas. Ne nazadnje je sam Tadej Pogačar svoj kronometer označil le kot solidnega.

DP v kolesarstvu Pogačar za minuto in pol izboljšal čas izpred treh let

22.06.2023

S časom 29:43 je Tadej Pogačar tretjič v karieri postal državni prvak v vožnji na čas. Kot pred tremi leti je na gorskem kronometru na Pokljuki naslov osvojila tudi Urška Žigart. Odličen obet za julijsko Dirko po Franciji!

DP v kolesarstvu Déjà vu na Pokljuki, kaj pa v Radovljici, kjer je leta 2019 slavil Novak?

21.06.2023

Kolesarsko poletje se nadaljuje z državnim prvenstvom. V četrtek Pokljuka gosti kronometer, v nedeljo pa Radovljica z okolico cestno dirko, kjer se bodo Pogačar, Mohorič, Mezgec, Govekar, Novak in drugi udarili za naslov prvaka (prenos na MMC TV!).

Zmagovalec Gira Roglič: Ne grem na Tour ali DP ali SP, na Vuelto pa

19.06.2023

"Uživam. En kup sladkih obveznosti," se Primož Roglič ne brani sprejemov po zmagi na Dirki po Italiji, saj ne nazadnje še nekaj časa ne bo dirkal. Izpušča tako državno prvenstvo, Dirko po Franciji, svetovno prvenstvo in naslednja dirka bo šele Vuelta 23.

Dirka po Sloveniji Fink: Napake so šola za naprej, pred dirko pa izziv, ali spremeniti termin

19.06.2023

Zaplet v Postojni prirediteljem ni prinesel sankcij UCI-komisarja. Kraja kombija s kolesi je najbrž primer organiziranega kriminala in je v rokah policije, za naprej pa si želijo odprtih dirk, razen če se v boj za zeleno ne bo podal Primož Roglič.

Mohorič "Vedno sem imel v mislih Gina, tudi zanj sem se dodatno potrudil"

18.06.2023

Na sedmi Dirki po Sloveniji je Matej Mohorič le uresničil svojo dolgoletno željo. Prvič je dobil etapo, in to najprestižnejšo, sredi Novega mesta. Odlična popotnica za Dirko po Franciji, kjer bo lovil nove etapne uspehe, še prej pa gre po naslov prvaka.

Stran 10 od 152
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov