Igor Velov. Foto: BoBo
Igor Velov. Foto: BoBo
Foto: Televizija Slovenija/Silvo Plavec
Foto: Televizija Slovenija/Silvo Plavec

Kot na spletu poroča časopis Dnevnik, pa naj bi policisti Igorja Velova dlje časa neuspešno iskali, eni od novinark pa se je oglasil pri zdravniku.

Vozilo ima po poročanju časopisa vidno poškodovan zadnji odbijač, poškodovano je tudi prednje desno kolo, tako da ni vozno. Opazili naj bi ga zaposleni na pošti v Stražišču.

Na Policijski upravi (PU) Kranj so za medije pojasnili, da sicer odgovarjajo v okviru varstva podatkov, a da policisti na območju Kranja z okolico trenutno preverjajo okoliščine nastanka gmotne škode na enem od vozil. "Vozilo je bilo dobljeno parkirano na parkirišču, zaklenjeno in brez voznika. Policisti o zadevi še vodijo postopek in zbirajo obvestila," so pojasnili na PU-ju Kranj.

Foto: Televizija Slovenija/Silvo Plavec
Foto: Televizija Slovenija/Silvo Plavec

S PU Kranj so naknadno sporočili, da je poškodba na zadnjem delu vozila po trenutno zbranih obvestilih stara, poškodba na pnevmatiki spredaj pa na bi bila sveža.

Trenutno vse skupaj obravnavajo kot dogodek in ne kot prometno nesrečo.

Na AVP-ju so v zvezi z domnevno nesrečo za Slovensko tiskovno agencijo navedli, da s podatki o dogodku ne razpolagajo. Po njihovem pojasnilu je Velov danes na dopustu. So pa potrdili, da je poškodovano vozilo v lasti agencije in v stalni, tako službeni kot zasebni uporabi direktorja.

Po poročanju Dnevnika je ena od novinark z Velovom prišla v stik, ko ga je povprašala za stališče glede neke druge teme, povezane z državnim svetom. V približno minuto dolgem pogovoru ji je dejal le, da je pri zdravniku in da komaj stoji, še navaja spletni Dnevnik.