Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Expo 2020

"Ujemi me, če me moreš": Kako uspeti in se skriti v Dubaju?

"Če si kaj naredil narobe v svetu, te bodo tukaj skrili." Klišeja, ki se drži mesta s 3,49 milijona prebivalcev (ob tem ni prištet pretok turistov), se v teh dneh ni mogoče znebiti, če se sprehajate ob priljubljenih obalnih točkah.

37

Slovenski paviljon gostil skoraj milijon obiskovalcev

Po šestih mesecih je svoja vrata zaprla svetovna razstava Expo v Dubaju. Organizatorji so našteli skoraj 24 milijonov obiskovalcev, slovenski paviljon si je ogledalo skoraj milijon obiskovalcev. Dubaj štafetno palico predaja Osaki na Japonskem.

7

Zelena fasada sredi puščave ali kako je Slovenija pustila pečat na Expu 2020

Največja zelena fasada v Dubaju, ki jo prekriva 45.000 sadik, je postala v zadnjih šestih mesecih najbolj priljubljeno ozadje za sebke na Expu 2020. A ne le na družbenih omrežjih, slovenski paviljon je postal zgodba o uspehu na svetovni razstavi.

23

Več kot 700.000 obiskovalcev si je do zdaj ogledalo slovenski paviljon

Slovenski paviljon na svetovni razstavi Expo v Dubaju si je doslej ogledalo več kot 700.000 obiskovalcev. Expo svoja vrata zapira 31. marca.

3

Gremo na Expo

Več

Ostale novice

Expo obiskalo že več kot 18 milijonov obiskovalcev

Kljub pandemiji covida-19 so organizatorji Expa zelo zadovoljni z obiskom. Do zdaj si je svetovno razstavo ogledalo že več kot 18 milijonov obiskovalcev, v zadnjem tednu več kot 1,4 milijona. 

Pogačar v Dubaju promoviral slovenski turizem: Čudovita narava daleč naokoli

V slovenskem paviljonu na svetovni razstavi Expo v Dubaju so premierno predstavili promocijski film s kolesarjem Tadejem Pogačarjem, ki je nastal v sodelovanju s Slovensko turistično organizacijo in priznanim fotografom Cirilom Jazbecem.

8

Počivalšek na Expu 2020: Slovenija lahko pokaže, kako je postala zelena in pametna

Svetovna razstava Expo 2020 v Dubaju slavi slovenski nacionalni dan. Gospodarski minister Zdravko Počivalšek je državo predstavil kot kreativno in gospodarsko močno zeleno državo z visoko kakovostjo življenja.

33

Makrodestinacija sredozemska in kraška Slovenija v Dubaju stavi na petje, ples in igro

Prihodnji teden bo na svetovni razstavi Expo v Dubaju predstavitev sredozemske in kraške Slovenije. Kako bo slovenska odprava poskrbela za to, da bo ta makrodestinacija pustila vtis v mednarodnem prostoru?

Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov