Volitve 2017
slice
MMC-klepet: Suzana Lara Krause
Klepet s kandidati za predsednika republike, 13. oktober 2017 ob 08:29 Gostja MMC-jeve spletne klepetalnice je bila kandidatka stranke SLS za predsednico republike Suzana Lara Krause.
11
MMC-klepet: Romana Tomc
31
12. oktober 2017 ob 11:29 Gostja MMC-jeve spletne klepetalnice je bila kandidatka za predsednico republike Romana Tomc.
MMC-klepet: Angelca Likovič
53
10. oktober 2017 ob 10:58 Gostja MMC-jeve spletne klepetalnice je bila kandidatka za predsednico republike Angelca Likovič.
MMC-klepet: Maja Makovec Brenčič
38
6. oktober 2017 ob 15:58 Gostja MMC-jeve spletne klepetalnice je bila kandidatka za predsednico republike Maja Makovec Brenčič.
MMC-klepet: Boris Popovič
32
5. oktober 2017 ob 15:42 Gost MMC-jeve spletne klepetalnice v okviru predsedniške kampanje je bil predsedniški kandidat SZV-ja Boris Popovič, župan Mestne občine Koper in državni svetnik.
MMC-jev spletni klepet: Kandidati za predsednika države Devet kandidatov je prepričanih, da ima vse potrebno, da postanejo predsedniki Republike Slovenije.
9
MMC-klepet: Ljudmila Novak Gostja MMC-jeve spletne klepetalnice v okviru predsedniške kampanje je bila predsedniška kandidatka Ljudmila Novak, predsednica stranke NSi in poslanka DZ-ja.
58

#MMCklepet

Uporaba
Za sodelovanje v klepetalnici ni potrebna prijava. V največjem oknu lahko spremljate potek klepeta. Svoje vprašanje lahko oddate z vpisom v manjše okno, vpisati morate tudi vzdevek, ki bo prikazan ob vašem vprašanju. Vprašanje pošljete s klikom na gumb Objavi!.

Odgovarjanje na vprašanja
Spletne klepete moderirajo novinarji Uredništva za nove medije. Gostje klepetalnice ne izbirajo vprašanj, odgovarjajo na vsa vprašanja, ki jim jih posredujejo v odgovarjanje moderatorji. Vprašanja, ki niso primerna ali se ne nanašajo na tematiko klepeta, ne bodo posredovana gostu v odgovarjanje.
Zaradi omejitve časa spletnega klepeta gostje pogosto ne morejo odgovoriti na vsa vprašanja, ki jih posredujejo uporabniki.
Uporabniki lahko pošiljajo vprašanja za goste klepetalnice že pred začetkom klepeta, ko moderator klepet aktivira.

Kazalo