Zabava
slice
"Slovenija me je presenetila, ker ima močno poslušanost nacionalne glasbe"
Klepet z zmagovalcem MMS-ja, 13. julij 2017 ob 12:10 "Kaj je tisto, kar morda slovenski glasbeni sceni manjka? Čustva. Veliko je pevcev, ki imajo krasen glas in velik talent. Manjka pa dobra interpretacija," meni Isaac Palma.
15
Pred MMS-jem: "Ves čas ponavljam: da sem in da ostajam voditelj"
9
4. julij 2017 ob 12:48 " Imava precej unikaten način dela," je pred novo združitvijo moči z Lorello Flego na odru Melodij morja in sonca priznal njen sovoditelj Mario Galunič.
Blaž Švab: Z vodo in meditacijo do notranjega miru
24
3. marec 2017 ob 11:39 Gosta MMC-jeve spletne klepetalnice Darja Gajšek in Blaž Švab, voditelja Slovenskega pozdrava, sta se v smehu spomnila zabavne prigode s snemanja oddaje, ko so se Blažu na odru strgale hlače.
Omar Naber po Emi: Vedno so polemike, vedno so dvomljivci.
80
27. februar 2017 ob 11:39 "Letos je bilo na Emi ogromno lepih, dobrih skladb, primernih za na Evrovizijo. Z veseljem bi odstopil zmago in privoščil drugim izvajalcem, da bi nas zastopali na Evroviziji," je v spletnem klepetu ...
"Pero, ali se danes še komu sploh ljubi biti revolucionar?"
14
30. november 2016 ob 11:25 "Se bo kar treba potruditi, lahko pa si tudi mirno mazohist ali pa si misliš, da gledaš samo slab futurističen film," je na vprašanje iz naslova v MMC-jevi klepetalnici odgovoril udarniški roker ...
Nova platforma za slovenske glasbenike - oddaja Popšop "Mislim, da je slovenska popscena močnejša, kot je bila včasih. Veliko je dobrih mladih izvajalcev in tudi odrov, kjer se lahko predstavijo."
13
Alya: Ponosna sem na vsako svojo skladbo, v vsaki je veliko truda in ljubezni "Vzornike gledam vsak dan - to sta moja starša. Mogoče zveni 'pocukrano', vendar je res, veliko sem se naučila od njiju, sploh potrpljenja in delovnosti," je v MMC-jevi klepetalnici razkrila Alya.
17

Kazalo