K sodelovanju so povabili tudi Travolto. Foto: EPA
K sodelovanju so povabili tudi Travolto. Foto: EPA
Zasedba serije Dallas
Še pomnite?

Po poročanju revije Variety bomo lahko Travolto, če bo privolil v sodelovanje pri projektu, videli v vlogi JR Ewinga, Lopezovi pa naj bi ponudili vlogo Sue Ellen. Kot režiserja filma omenjajo avstralskega filmskega ustvarjalca Roberta Luketica, med mogočimi člani zasedbe pa igralca Luka Wilsona (kot Bobby Ewing) in Shirley MacLaine (Eleanor Ewing).

Luketic je na režiserski stolček sedel na primer pri filmu Tašča, da te kap, v katerem sta zaigrali Jennifer Lopez in Jane Fonda, z vse bolj priljubljeno igralko Reese Witherspoon pa je sodeloval pri filmu Blondinka s Harvarda. Tokrat pa se še ne ve, s katerimi znanimi imeni bo sodeloval, saj nihče izmed omenjenih igralcev sodelovanja pri snemanju filmske različice Dallasa še ni potrdil.

Prava limonadna revolucija
Snemanje filma naj bi se začelo konec leta, gre pa za zahteven projekt, saj je Dallas danes že legendarna tv-serija, ki je bila na malih zaslonih kar 13 let. Ob svojem začetku je serija pomenila pravo limonadno revolucijo, na malih zaslonih pa so gledalci leta lahko sledili dogodkom in življenju teksaškega naftnega mogotca J. R. Ewinga in njegove družine. Osrednja nit serije pa so bili načeti odnosi znotraj družine in različne poslovne mahinacije.