Stephanie Clifford, bolj znana kot Stormy Daniels, med varnostnim pregledom na sodišču leta 2018. Foto: Reuters
Stephanie Clifford, bolj znana kot Stormy Daniels, med varnostnim pregledom na sodišču leta 2018. Foto: Reuters
Stran iz Stormyjinega biografskega stripa Female Force. Foto: Amazon
Stran iz Stormyjinega biografskega stripa Female Force. Foto: Amazon

Stephanie Clifford – Stormy Daniels je namreč samo njeno umetniško ime – bo jeseni v sodelovanju s podjetjem TidalWave Productions začela izdajati strip Stormy Daniels: Space Force (Stormy Daniels: Vesoljska sila). "Seveda je vse skupaj satira," je komentirala za tiskovno agencijo Reuters. Založba izdajo medtem opisuje kot "žgečkljivo komično, akcijsko in pustolovsko serijo", ki si za vzor jemlje kultno Barbarello, Zvezdne steze in Stripperello 8to je bila animirana serija za odrasle, ki si jo je zamislil Stan Lee).

Ne mara podcenjevanja
Stormy je imela za pisce stripa eno samo zahtevo: nikakor je ne smejo prikazati kot avšo. "Ljudje, ki domnevajo, da sem kura, se hudo motijo. Ko sem enkrat v prostoru, lahko tam vsakogar nasuvam v zadnjo plat."

Stormy Daniels je svetovno prepoznavno ime postala predlani, ko je v javnost prišla informacija, da jo je predsednik Trump podkupil, da bi zase obdržala informacijo o njuni spolni zvezi leta 2006. Donald Trump je sicer zanikal, da bi med njima kdaj kaj bilo.

Prav danes izide še posodobljen biografski strip Female Force: Stormy Daniels. Naslovna junakinja pravi, da je strip v primerjavi z njeno uradno biografijo iz leta 2018 še "malo bolj teatralen".

Odkar je sodišče marca lani zavrglo njen primer proti Trumpu, se je Daniels lotevala različnih projektov – med drugim je začela svoj podkast in se preizkusila v stand-up komediji. Med njenimi prihajajočimi projekti je tudi vloga v grozljivki. "Ne bom se pretvarjala in lagala, da se iz vsega skupaj niso izcimile tudi pozitivne stvari, ker so se," pripomni igralka o svoji novi razvpitosti. "Vseeno pa se ljudje ne zavedajo, da je to še vedno dvorezen meč."