Ljubljana
slice
Stavka na ljubljanski upravni enoti: domov ob koncu delovnega časa
UE: Presežek ur so lahko izkoristili, 12. november 2018 ob 20:30 Zaposleni na okencih ljubljanske upravne enote so začeli stavko. Delo so končali ob koncu uradnih ur, ob 18. uri, ne glede na število čakajočih.
68
 • Uporabnikom bodo storitve na voljo v času uradnih ur in nič dlje
 • Ko se ozremo na neizvedene državotvorne arhitekturne projekte v prestolnici
  24
  6. november 2018 ob 09:24 NUK II in Center za razvoj znanosti sta le dva izmed desetih neuresničenih projektov, predstavljenih na arhitekturni razstavi Vizije so 13 – Ljubljana kot prestolnica – neizvedeno , ki odpira ...
  Kolesa iz sistema Bicikelj opravila že skoraj 5,6 milijona voženj
  47
  1. november 2018 ob 15:53 Sistem izposoje koles Bicikelj je od maja 2011 do sredine letošnjega oktobra naštel že več kot 156.000 uporabnikov, ki so opravili skoraj 5,6 milijona voženj.
  Prodaja parkirišč pri Celovških dvorih - stanovalci nasprotujejo DUTB-ju
  19
  19. oktober 2018 ob 13:16 DUTB je začel prodajo 163 parkirnih prostorov v ljubljanski soseski Celovški dvori, kupec pa bo moral urediti javno parkirno hišo.
  "V primerjavi z drugimi evropskimi mesti imamo v Ljubljani najugodnejši javni prevoz"
  443
  18. oktober 2018 ob 09:11 Ljubljana je, kar se tiče turističnega obiska, daleč od kritične meje.
  Levica v boj za ljubljanski županski stolček pošilja Milana Jakopoviča Predstavniki ljubljanskega mestnega odbora Levice so vložili kandidaturo Milana Jakopoviča za ljubljanskega župana.
  32
  Ljubljanski mestni svetniki tik pred volitvami spreminjajo prostorske akte Ljubljanski mestni svetniki so na zadnji redni seji pred novembrskimi lokalnimi volitvami potrdili vrsto prostorskih aktov, tudi predlog odloka o občinskem podrobnem prostorskem načrtu za Parmovo.
  25
  Zaradi maratona ponekod spremenjen prometni režim S teki za otroke se začenja 23. Ljubljanski maraton, vrhunec prireditve pa bo jutri s tekom na 10 kilometrov ter polmaratonom in maratonom.
  36
  Za ljubljanskega župana se bo potegoval tudi Mihael Rihar Kandidaturo za župana Ljubljane je v ponedeljek vložil kandidat stranke Naprej Slovenija Mihael Rihar, po izobrazbi inženir strojništva, ukvarja se tudi z glasbo.
  10
  Janković: Vse jemljem resno, a nikogar se ne bojim Ljubljanski župan Zoran Janković, ki se poteguje za četrti mandat, je s skupno več kot 4300 podpisi podpore na upravno enoto danes vložil kandidaturo za župana in kandidatno listo za mestni svet.
  153
  Zagnali prenovo Cukrarne, ki naj bi leta 2021 zaživela kot galerija Na prenovo Cukrarne, nekdanje rafinerije sladkorja, se je dolgo čakalo, ta degradirani prostor ob Ljubljanici na robu središča mesta je bil namreč več kot dve desetletji prepuščen nemilosti časa.
  10
  Nova zapora prometa v prestolnici Zaradi obnovitvenih del na Slovenski cesti bo od torka do predvidoma petka promet na delu med Tavčarjevo in Trdinovo ulico urejen enosmerno proti Tivolski cesti, so sporočili z Mestne občine ...
  12
  Tudi višje sodišče meni, da posestna pravica pripada rogovcem Višje sodišče v Ljubljani je zavrnilo pritožbo Mestne občine Ljubljana zoper odločitev sodišča, ki je posestno pravico v prostorih nekdanje tovarne koles Rog na Trubarjevi ulici pripisalo ...
  47
  Kandidat SMC-ja za ljubljanskega župana bo Dragan Matič SMC v tekmo za župana Mestne občine Ljubljana pošilja predsednika sveta stranke in vodjo svetniškega kluba SMC-ja v ljubljanskem mestnem svetu Dragana Matića.
  25
  "Mudi se mi po otroka v vrtec " - vsakodnevni stavek slovenskih staršev Delovni urniki se že nekaj časa močno premikajo tudi v poznopopoldanski čas, veliko staršev mora tudi vse dlje ostajati v službi. Pa se takemu delovnemu času staršev prilagajajo tudi vrtci?
  84

  Prostovoljsko delo blizu vašega kraja
  Pomoč pri iskanju stanovanj
  Ker veliko migrantov potrebuje dom, iščemo prostovolj-ca/ko za pomoč pri iskanju.  Gre za posameznike, pare in družine iz različnih držav, ki iščejo stanovanje v ...
  Več novic ...
  RTV v živo

  TV Koper

  14:25 Meridiani
  15:25 Petrarca, ponovitev

  TV Maribor

  15:05 Po Evropi, koprodukcijska magazinska oddaja, ponovitev
  15:30 Lokalne volitve 2018 - Celje, oddaja TV Maribor, ponovitev

  Radio Koper

  15:00 Pesem tedna
  15:30 Dogodki in odmevi

  Radio Maribor

  14:30 Do popoldneva, obvestila
  17:00 Aktualno regionalno
  Kazalo