Ljubljana
slice
Med 11. in 15. avgustom zapora dostopa z vzhodne na južno ljubljansko obvoznico
Termin izbran na podlagi preteklih izkušenj, 11. avgust 2018 ob 13:51 Zaradi zaključnih del na vzhodni ljubljanski obvoznici bo od 11. avgusta od 14. ure do 15. avgusta do 22. ure za ves promet zaprt krak, ki od predora Golovec vodi na južno obvoznico.
1
Doprsni kip "prve dame sveta" Eleanor Roosevelt v Ljubljani
34
7. avgust 2018 ob 20:06 Amnesty International je danes Ljubljani predal doprsni kip Eleanor Roosevelt, ki naj bi po besedah direktorice AI Slovenija Nataše Posel in Laure Roosevelt, vnukinje " prve dame sveta" , služil kot ...
Zgodba o prodaji 49 nepremičnin na območju Tobačne še ni končana
17
27. julij 2018 ob 13:24 Potem ko se je v četrtek iztekel rok za uveljavitev predkupne pravice na nepremičninah v Tobačni, je predkupni upravičenec, ki ga zastopa odvetniška družba Zaman, sprejel ponudbo črnogorskega ...
Vozniki se bodo po prenovljeni Gosposvetski cesti lahko zapeljali šele avgusta
21
19. julij 2018 ob 12:25 Gosposvetska cesta v Ljubljani bo za promet zaprta še do konca meseca, do takrat pa je na voljo pešcem in kolesarjem. Do konca meseca bo neprevozna tudi Dalmatinova ulica.
Po Ljubljanskem barju lomastijo medvedi
68
7. julij 2018 ob 13:33 Na območju med Vnanjimi Goricami in zavetiščem na Gmajnicah živijo dve medvedki z mladiči in samec.
Največjo gradbeno jamo v Ljubljani kupuje avstrijska družba Avstrijska družba RM Bautreger je podpisala pogodbo za nakup kompleksa Tobačna mesto, kjer je predvidena graditev devetih stolpičev in 57 metrov visoke stolpnice, namenjene hotelski dejavnosti.
13
Foto in video: Požar v hotelu Union po prvih ocenah povzročil za 400.000 evrov škode V središču Ljubljane je zagorelo ostrešje hotela Union, ogenj je 75 gasilcem po več urah uspelo pogasiti, zdaj so na vrsti kriminalisti. Gasilce so o požaru obvestili ob 8.40.
35
Foto: Obnova Celice končana, hostel pripravljen na sprejem novih gostov Pol leta po zaprtju je prenovljen Hostel Celica v Ljubljani znova odprl vrata.
25
Foto: Po Ljubljanici zaplula prazgodovinska deblaka Ljubljanska Špica je gostila četrto Mednarodno regate deblakov na Ljubljanici, v okviru projekta Navis 2018 so že dopoldne splovili dva prazgodovinska deblaka.
11
V središču Ljubljane zagorel LPP-jev avtobus V središču Ljubljane je okoli 10. ure zagorel avtobus Ljubljanskega potniškega prometa. Gasilci so ogenj že pogasili, poškodovan pa ni bil nihče.
43
Dela na Gosposvetski cesti so se podaljšala - prevozna bo julija Čeprav je bilo odprtje Gosposvetske ceste v Ljubljani predvideno za konec junija, so se dela podaljšala in zapore še ne bodo umaknili, sporočajo z Mestne občine Ljubljana.
14
Za Tobačno se potegujeta KPL in družba iz Celovca Družba Bauträger iz Celovca je ponudila 25 milijonov evrov, KPL pa 23,10 milijona evrov, je pojasnil stečajni upravitelj Grega Erman.
6
Ljubljana proti plastičnim vrečkam: Bi zmogli brez njih? Trgovci in gostinci v ljubljanskem mestnem središču so v okviru akcije proti plastičnim vrečkam pozvani, naj strankam ponujajo izključno papirnate in biorazgradljive vrečke.
117
Ljubljanski mestni svetniki povečali proračun za 13 milijonov evrov Ljubljanski mestni svet je brez razprave potrdil rebalans letošnjega proračuna, ki je po pojasnilih vodje mestnega oddelka za finance Saše Bistan 13 milijonov evrov višji od obstoječega in znaša 399 ...
41
Zbrali več kot 500 podpisov proti razlastitvi šentviškega pokopališča MOL je sprožil razlastitveni postopek za šentviško pokopališče, ki je v lasti Župnije Šentvid.
78

Videonovice
Prostovoljsko delo blizu vašega kraja
Pomoč pri iskanju stanovanj
Ker veliko migrantov potrebuje dom, iščemo prostovolj-ca/ko za pomoč pri iskanju.  Gre za posameznike, pare in družine iz različnih držav, ki iščejo stanovanje v ...
Več novic ...
RTV v živo

TV Koper

23:40 Tv transfrontaliera-TDD-telegiornale regionale FVG in lingua slovena
00:05 Infocanale

TV Maribor

22:55 Glasbeni videospoti, ponovitev
23:55 Infokanal - TV Maribor

Radio Koper

22:30 Glasbeni izbor
00:00 Nočni program RAS

Radio Maribor

20:30 Nogomet Maribor - Olimpija
05:00 Novice
Kazalo