MMC Analiza
slice
Miha Šalehar v MMCanalizi: "Knjiga je tudi terapija zame"
Postavite mu vprašanje, 11. september 2018 ob 11:48 "Knjige Duh česa v tiskani obliki sploh nisem prebral. Vedno s težavo preletim svoje tekste, ko so enkrat napisani. Svojih oddaj ne poslušam, tudi z gledanjem sebe po televiziji sem imel težave," je ...
43
Dabanović si želi finale Belgija - Hrvaška
55
9. julij 2018 ob 11:30 "Najbolj suvereno mi deluje Francija, največ rezerv v igri ima Hrvaška. Belgija je pričakovano v polfinalu, Anglija me je presenetila," je štiri polfinaliste SP-ja v Rusiji v MMCanalizi ocenil ...
MMCanaliza: Veliko slabo izvedenih enajstmetrovk po sredini
12
4. julij 2018 ob 11:44 Na svetovnem prvenstvu v nogometu so znani vsi udeleženci četrtfinala, dosedanji del tekmovanja je v MMCanalizi komentiral Mladen Dabanović.
MMCanaliza: Pravi obraz se pokaže v izločilnih bojih
6
21. junij 2018 ob 11:46 "Cilj velikih reprezentanc na svetovnem prvenstvu je, da preživijo skupinski del," je povedal Mladen Dabanović v MMCanalizi in dodal, da umetniški vtis v prvem delu ne šteje.
MMC-analiza: Mladen Dabanović stavi na Brazilijo
22
14. junij 2018 ob 11:42 Brazilija, Francija, Nemčija in Španija so izbranci za večno slavo MMC-jevega analitika Mladena Dabanovića, ki je podal zadnje napovedi in ocene pred začetkom svetovnega nogometnega prvenstva v ...
MMCanaliza: "Nove stranke redko operirajo s podatki" "Če politik nekaj reče na javnem soočenju, je vsaka beseda takoj preverljiva po spletu in potem informacija takoj zaokroži po Facebooku in Twitterju. Politiki bi morali biti veliko bolj podkovani ...
25
MMCanaliza: Janus si ne zasluži, da o odstavitvi izve od novinarjev Po nedeljskem zaključku sezone je bilo v Planici pestro. Goran Janus je od novinarjev izvedel, da se piše odstavitvena izjava. Trenerja so napadli tudi skakalci.
151
MMCanaliza: "Oblika vode je ideološko in moralno najustreznejši film tega leta." Ana Jurc in Andrej Gustinčič sta komentirala odločitve Ameriške akademije filmskih umetnosti in znanosti, ki je letos največ zlatih kipcev namenila Obliki vode , nostalgični pravljici o ljubezni med ...
46
MMCanaliza: Slovenski rokometni epilog, ki pušča grenak priokus Slovenski rokometaši so na evropskem prvenstvu osvojili osmo mesto. Analizo njihovega nastopa na Hrvaškem je podal MMC-jev strokovni komentator Ognjen Backović.
48
MMCanaliza: Dance moramo prisiliti, da se z nami mučijo Slovenski rokometaši so se uvrstili v drugi del evropskega prvenstva in ohranili vse možnosti za preboj v polfinale.
55
Backović: Videoanalize ne more zahtevati športni direktor reprezentance Rokometna tekma med Slovenijo in Nemčijo, ki se je končala brez zmagovalca (25:25), še vedno buri duhove. V MMC-jevi analizi smo gostili nekdanjega slovenskega reprezentanta Ognjena Backovića.
115
Z Markom Snojem o besedi leta: "Jezik je najboljše ogledalo naše družbe" "Če izbiramo osebnost leta, športnika leta, vinsko kraljico in bob leta ... gotovo je prav, da se odločimo tudi za besedo leta," je prepričan jezikoslovec Marko Snoj.
Selektor je predolgo vztrajal brez nosilcev igre Preslaba obramba, skok in kratka klop so po mnenju košarkarskega novinarja MMC-ja Tilna Jamnika glavni razlogi za prvi poraz slovenskih košarkarjev po več kot dveh letih.
167
Lidija Jerkič: Sindikati lahko ponudimo pomoč, ne moremo pa ukrepati namesto posameznika Delavec ne more brez delodajalca in delodajalec ne brez delavca, zato moramo tako sindikati kot predstavniki delodajalcev najti skupne točke, v katerih smo skupno lahko koristni ljudem, je poudarila ...
27
Andraž Zorko v drugem krogu napoveduje razmerje 63:37 "Vse se je preselilo v digitalno okolje, ki je cenejše, lahko pa tudi učinkovitejše. Nihče, recimo, ni imel TV-oglasa," je v MMCanalizi dejal Andraž Zorko iz Valicona.
41

Kazalo