Foto: Oglasno sporočilo
Foto: Oglasno sporočilo
Foto: Oglasno sporočilo
Foto: Oglasno sporočilo

Z malo sreče se boste lahko z dni. Vse kar morate storiti je, da iz vedno sveže Fresh Corner ponudbe sestavite svoj meni. Preprosto, kajne?

Vedno svež Fresh Corner

Ponudba Fresh Corner je strankam na voljo že na 30 bencinskih servisih MOL po Sloveniji. Fresh Corner ponudba postavlja nova merila odličnosti na področju kakovosti in svežine sendvičev, pekovskih izdelkov, kave in kavnih napitkov ter čaja, ki so na voljo na bencinskih servisih MOL. Popolnoma nov pristop s poudarkom na svežini Fresh Corner vključuje tudi pri sami pripravi kave za s seboj. Samopostrežni kavni avtomati na bencinskih servisih MOL s Fresh Corner ponudbo so res nekaj posebnega. Odlikuje jih priprava kavnih napitkov iz vedno sveže mlete kave iz posebej izbranih kavnih zrn v kombinaciji s svežim mlekom. Fresh Corner kava je torej sinonim za užitek in odličen sopotnik na vseh vaših poteh.

Izbirate pa lahko še med drugimi odličnimi izdelki v pestri Fresh Corner ponudbi hrane in pijače. V prodajni program je poleg 18 vrst kavnih napitkov, vključenih tudi 6 vrst izbranih čajev ter več vrst vročih čokolad, smoothijev in celo frapejev. Imunski sistem pa lahko okrepite z vročo limonado. Je še niste poskusili? Popolna izbira v zimskih dneh.

Poleg prenovljene ponudbe napitkov velja omeniti tudi pestro izbiro okusnih toplih ali hladnih sendvičev, katerih priprava in izbor izstopata iz poznanih okvirjev bencinskih servisov. Sendviči se namreč pripravljajo na samih prodajnih mestih iz vedno svežih sestavin. Fresh Corner kotički so opremljeni tudi z lastno pekarno, ki omogoča pripravo različnih, še toplih in sveže dišečih slanih in sladkih pekovskih izdelkov od rogljičkov, štručk, žemljic. Odvisno od lokacije pa goste na nekaterih bencinskih servisih s Fresh Corner ponudbo, razvajajo tudi s sveže iztisnjenimi sokovi, sezonskimi solatami, okusnimi juhami, krompirčkom, torticami in ostalimi izvrstnimi sezonskimi jedmi. Prijeten ambient Fresh Corner kotičkov je tako prava izbira za svež obrok, odlično kavo in za nabiranje novih moči za nadaljevanje vaših poti.

Osvojite Fresh Corner osvežitev!

Do konca januarja imate čas, da si priigrate mesec razvajanja s Fresh Corner menijem po lastni izbiri. Obiščite spletno aplikacijo, ki jo nadete TUKAJ, sestavite svoj najljubši meni in sodelujte v nagradni igri. Prav zares preprosto.