Renault predstavlja ekskluzivno omejeno serijo vozil Clio, narejenih v Revozu in . Vozila Clio I feel Slovenia so namenjena tistim, ki želijo, da bi imel njihov avto vse, kar imajo veliki. Serijska oprema dolenjskega Clia se zato spogleduje z opremo velikih premijskih vozil! S kar petimi različnimi motorji bo tak Clio zagotovo zadostil potrebam tako varčnih kot tudi športno naravnanih voznikov.

Renault Clio je najbolj pogost avtomobil na slovenskih cestah. Z letom 2017 se je njegova proizvodnja vrnila tudi v Slovenijo. Svoj ponos nad vozilom, ki ga izdelujejo marljive dolenjske roke, Renault dokazuje z omejeno serije vozil Clio I feel Slovenia. Gre za posebno verzijo avtomobilov, ki jih bodo slovenske roke izdelovale izključno za slovenski trg.

V luči legendarnega reklamnega slogana »Vse, kar imajo veliki« bo omejena serija vozil Clio I feel Slovenia na voljo zgolj z izjemno bogatim paketom opreme, ki smo jo običajno vajeni le v premijskih vozilih. Najsodobnejše Pure Vision LED luči spredaj in zadaj, parkirni senzorji spredaj in zadaj, vzvratna kamera, sredinski naslon za roke, avtomatska klimatska naprava, kartica Renault za prostoročno odklepanje in zagon vozila, multimedijski sistem Media Nav Evolution (ta vsebuje 7'' zaslon na dotik z navigacijskim sistemom Navteq s kartografijo Adriatic), senzor za dež, LED osvetlitev v potniški kabini, samozatemnitveno vzvratno ogledalo in dodatno zatemnjena stekla so samo del dolgega spiska serijske opreme, ki je drugače tudi pri precej dražjih vozilih na voljo le kot doplačilna opcija. Za piko na i pa poskrbi še pestra izbira kovinskih in nekovinskih barv zunanjosti in oblazinjenj, ki so pri omejeni seriji vozil I feel Slovenia brezplačna. Renault Clio I feel Slovenia zato spet ponosno zatrjuje, da ima vse, kar imajo veliki! Kupcem bo tak Clio na voljo s tremi bencinskimi motorji (1.2 16V, TCe 90, TCe 120) ter dvema dizelskima (dCi 90 in dCi 110).

Najcenejši, a izjemno bogato opremljeni Renault Clio I feel Slovenia na voljo že za 12.890 eur. Kovinska barva je pri tej omejeni seriji kupcem na voljo brezplačno. Seznam možne dodatne opreme je zaradi izredno široke serijske opreme nenavadno kratek, saj ima Clio I feel Slovenia že serijsko na voljo skorajda vse, kar je danes možno v tem segmentu vozil kupiti.

Foto: Oglasno sporočilo