Predlogi

Odbojka
Hokej
Tenis

Rezultati iskanja

Zaradi testiranja je dodanih umetnih 2 sekunde delaya.

MMCTeden: Intervjuji, analize, kolumne, poglobljeni prispevki

Referendum 2017 - Arhiv

Na vladni strani veselje, Kovačič napovedal ustavno presojo zakona o drugem tiru

Po uveljavitvi zakona o drugem tiru bo opolnomočenje dobilo projektno podjetje 2TDK, sledilo bo odpiranje ponudb za izvedbo pripravljalnih del in pogovori z Madžarsko.

Cerar po referendumu: "Volivci imajo dovolj političnih igric"

Vladni predstavniki so izrazili zadovoljstvo z izidom referenduma o drugem tiru, saj naj bi po njihovem mnenju volivci tako pokazali, da želijo, da vlada opravi svoje delo.

Referendum o drugem tiru ni uspel, volivci ob nizki udeležbi zakon podprli

Preštete so že skoraj vse glasovnice, zbrane na referendumu o zakonu o drugem tiru železniške povezave med Divačo in Koprom, in postalo je jasno, da pobudnikom referenduma ni uspelo.

Do 14. ure 28 prijav domnevnih kršitev volilnega molka

Od začetka volilnega molka do 14. ure je dežurna služba ministrstva za notranje zadeve prejela 28 obvestil o domnevnih kršitvah volilnega molka.

Zaposleni v Luki Koper ne podpirajo zakona o drugem tiru

Zaposleni v Luki Koper so glede referenduma o zakonu o drugem tiru želeli ostati nevtralni, a so po izjavi ministra za infrastrukturo Gašperšiča spremenili stališče, je navedel predsednik sveta ...

Levica: Zakon ni podlaga za gradnjo drugega tira

V Levici so volivce pred nedeljskim referendumom o zakonu o drugem tiru še enkrat pozvali, naj zakon zavrnejo, saj ta ni podlaga za gradnjo projekta.

Predčasno glasoval manj kot odstotek volivcev, zamude pri dostavi obvestil

Po podatkih občinskih komisij se je predčasnega glasovanja na referendumu o zakonu o drugem tiru v treh dneh udeležilo 0,83 odstotka vseh volilnih upravičencev oziroma 14.201 volivec , so sporočili ...

Burno soočenje različnih pogledov na drugi tir

Čez tri dni bomo glasovali o zakonu o gradnji in upravljanju drugega tira železniške proge Divača-Koper in o gospodarjenju z njim.

Argumenti vlade o 2. tiru na prirejenih izračunih

Novih 9.450 zaposlitev je eden osrednjih argumentov vlade za gradnjo 2. tira. Vendar študija, na katero se sklicujejo, te številke ne omenja.

Kovačič pred iztekom kampanje opozarja na vrsto kršitev

Pobudnik referenduma o zakonu o drugem tiru Vili Kovačič pričakuje, da se bo večina na referendumu izrekla proti zakonu, a bi lahko bila težava kvorum.

Izteka se predčasno glasovanje na referendumu o drugem tiru

Izteka se predčasno glasovanje na referendumu o zakonu o drugem tiru. Na sedežih okrajnih volilnih komisij volivci lahko še do 19. ure predčasno oddajo svoj glas.

Le še danes mogoče zahtevati posebne oblike glasovanja

Pred nedeljskim referendumom o zakonu o drugem tiru je še danes, v sredo, mogoče zahtevati nekatere posebne oblike glasovanja, kot so glasovanje na volišču, dostopnem za invalide, na domu ali zunaj ...

Na ogled trase drugega tira tudi pobudnik referenduma Kovačič

Pobudnik referenduma o zakonu o drugem tiru Vili Kovačič se je z nekaterimi nasprotniki vladnega projekta podal na ogled trase, ki jo nasprotniki zakona vidijo kot optimalno.

Referendumski klepet: Piratska stranka

V okviru referendumske kampanje je bil gost MMC-jeve spletne klepetalnice Boštjan Tavčar iz Piratske stranke.

Referendumski klepet: Zeleni Slovenije

V okviru referendumske kampanje je bil gost MMC-jeve spletne klepetalnice predstavnik stranke Zeleni Slovenije Markomitja Feguš.

Referendumski klepet: Zveza društev upokojencev Slovenije

V okviru referendumske kampanje je bil gost MMC-jeve spletne klepetalnice Andrej Cetinski, član Ekspertne skupine za gospodarstvo pri Zvezi društev upokojencev Slovenije (ZDUS).

Referendumski klepet: Socialni demokrati (SD)

V okviru referendumske kampanje je bil gost MMC-jeve spletne klepetalnice Patrick Vlačič, predsednik Sveta SD za infrastrukturo in nekdanji minister za promet.

Referendumski klepet: Zavezništvo socialno-liberalnih demokratov

V okviru referendumske kampanje je bil gost MMC-jeve spletne klepetalnice Marko Bandelli, član izvršnega odbora stranke Zavezništvo in predsednik strankinega odbora za infrastrukturo.

Referendumski klepet: Urad vlade RS za komuniciranje

V okviru referendumske kampanje je bil gost MMC-jeve spletne klepetalnice državni sekretar na ministrstvu za infrastrukturo Jure Leben.

Referendumski klepet: ŠUS - Štajerska uporniška skupina

V okviru referendumske kampanje bo ob 14.00 gost MMC-jeve spletne klepetalnice predstavnik ŠUS - Štajerske uporniške skupine Ivan Bolfek.

1 2 3 4