Mark Čepon je četrti branilec v kadru Olimpije za naslednjo sezono. Pogodbo so podaljšali tudi Miha Logar, David Planko in Nejc Brus. Foto: SŽ Olimpija/Eva Brili Grebenar
Mark Čepon je četrti branilec v kadru Olimpije za naslednjo sezono. Pogodbo so podaljšali tudi Miha Logar, David Planko in Nejc Brus. Foto: SŽ Olimpija/Eva Brili Grebenar

Vedno je lepo igrati za domači klub, zato me veseli, da ostajam v klubu. Rad igram v Tivoliju pred našimi zvestimi navijači. Jože Kovač in Ivo Jan sta mi predstavila vizijo, ki mi ustreza in prepričan sem, da mi bo pomagala priti tudi do mojih zastavljenih ciljev. Upam, da se tudi položaj okoli pandemije pomiri in da čim prej spet stopimo na led,” je povedal Mark Čepon, ki je v tej sezoni dosegel sedem golov in prispeval še 16 podaj.

V Podmežakli se hitro sestavlja mozaik
Športni direktor Jesenic Marcel Rodman je pošteno zavihal rokave po predčasnem koncu letošnje sezone. Jesenice imajo že 12 igralcev s pogodbo za naslednjo sezono.

20-letni Seršen je igral pomembno vlogo v jeseniški ekipi. Dobro se je znašel v napadu z vrstnikoma Jako Sodjo in Jako Šturmom.

"Škoda, da se je sezona zaključila predčasno, saj mislim, da bi prišli zelo daleč, v Alpski ligi in tudi v državnem prvenstvu. Razlogi za podaljšanje pogodbe so dobro delo in veliko igralnega časa, ki mi ga namenja trener Šivic. V naslednji sezoni želim še bolj napredovati. Z ekipo bi rad osvojil Pokal Slovenije, DP in se uvrstil v polfinale Alpske lige," je za klubsko spletno stran dejal Seršen.

Rajsar prepričan, da bi lahko osvojili Alpsko ligo in DP
Rajsar, ki bo v torek praznoval 22. rojstni dan, je v pretekli sezoni zelo napredoval. ”V prvem delu sezone smo imeli nekaj težav, kar nas je stalo boljše uvrstitve. Na račun našega načina dela, jeklene volje in trme smo se uvrstili v močnejšo skupino po rednem delu in si nato zagotovili tretje mesto pred končnico. Škoda, da se je sezona zaključila v najbolj pomembnem in zanimivem delu. Bili smo v naletu, lahko bi osvojili Alpsko ligo in DP.”