198 cm visoki Brown je del pretekle sezone preživel tudi v Panathinaikosu in v Evroligi odigral osem tekem, na katerih je dosegel tri točke. Januarja letos se je preselil k Tofasu in v evropskem pokalu na treh tekmah dosegal 12,7 točke, 3,0 asistence in 2,0 skoka.

"Vesel sem, da bom v prihodnji sezoni nosil dres Cedevite Olimpije. O ljubljanskem klubu sem slišal številne lepe stvari in komaj čakam, da spoznam soigralce ter navijače v Areni Stožice," je ob prihodu v Ljubljano dejal Rion Brown. Foto: Twitter Cedevita Olimpija

V grškem državnem prvenstvu je Brown na osmih tekmah v povprečju dosegal 6,3 točke, 2,3 asistence in 1,8 skoka, v turškem državnem prvenstvu pa je zaigral na petih tekmah in dosegal 13,8 točke, 4,2 skoka in 3,2 podaje na obračun.

Pred Grčijo in Turčijo je Brown igral še v Izraelu, Belgiji, Finski in v Franciji. V sezoni 2018/19 je z grškim Patrasom gostoval tudi v Ljubljani in v devetem krogu skupinskega dela Lige prvakov proti Olimpiji dosegel štiri točke. Leta 2014 ni bil izbran na naboru Lige NBA.

Golemac: Dobili še zadnji manjkajoči del naše zgodbe
"Z Rionom Brownom smo dobili še zadnji manjkajoči del naše zgodbe in resnično smo zadovoljni, da se je pridružil Cedeviti Olimpiji. Gre za ostrostrelca, ki najboljše igra prav v uigranem sistemu s preostalimi soigralci. Dolgo smo iskali takšnega igralca in prepričani smo, da smo našli košarkarja, ki nam bo lahko pomagal pri naši dobri igri. Komaj čakamo, da se nam pridruži in pokaže svojo kakovost,"
je dejal Jurica Golemac, glavni trener Cedevite Olimpije.