Kevin Durant je tako za dve kot tri točke metal 4/5. Foto: EPA
Kevin Durant je tako za dve kot tri točke metal 4/5. Foto: EPA

Thunderji so po treh četrtinah vodili s 16 točkami razlike in so prednost brez težav varno pripeljali do konca tekme. Pri zmagovalcih je bil najbolj razigran junak svetovnega prvenstva Kevin Durant, ki je ob metu 8/10 dosegel 20 točk, zbral pa še 5 skokov, 7 podaj in 7 izgubljenih žog.

Sokolov vodilni ruski strelec
Pri ruskih prvakih je Dmitrij Sokolov dosegel 18 točk. Matjaž Smodiš je na parketu prebil 22 minut, v katerih je iz igre metal 4/7, zadel pa je tudi edini prosti met. V njegovi statistiki najdemo še tri skoke, dve podaji, ukradeno in dve izgubljeni žogi.

Caja se je bolj upirala
Čez lužo je v noči na petek gostovalo še eno evropsko moštvo - Caja Laboral, ki je izgubila pri Memphisu s 110:105. Pri gostiteljih je dosegel Mike Conley 27 točkih, pri Špancih je bil najučinkovitejši Mirza Teletović (24 točk).

Dragič dosegel dve točki
Utah je dobil še svojo četrto pripravljalno sezono. Tokrat je na domačem parketu ugnal Phoenix s 108:97. Sonca na petih tekmah ostajajo pri eni sami zmagi. Goran Dragič je na parketu prebil 12 minut, v katerih je dosegel dve točki (met iz igre: 1/5), zbral pa je še po eno podajo, skok in izgubljeno žogo.