Stephen Appiah (levo) se bo iz Torina preselil v Turčijo. Foto: EPA
Stephen Appiah (levo) se bo iz Torina preselil v Turčijo. Foto: EPA
Ailton bo Gelsenkirchen zamenjal za Carigrad. Foto: EPA

24-letnik je v dresu Juventusa preživel zadnji dve sezoni, pred tem pa je pet let igral za Udinese, Parmo in Brescio. Pri stari dami so se njegovim uslugam odrekli potem, ko so v svoje vrste zvabili Patricka Vieiro, ki je pred tem igral za Arsenal.

Ailton bo igral za Bešiktaš
Brazilec Ailton bo v prihodnji sezoni nastopal za Bešiktaš. Turki naj bi Schalkeju, kjer je 32-letnik pred tem igral, plačali 3,5 milijona evrov odškodnine. V sezoni 2003/04 je bil Ailton kot prvi tuji nogometaš v Bundesligi imenovan za igralca leta.

Velikan pri Liverpoolu
201 cm visoki napadalec Southamptona Peter Crouch se seli k Liverpoolu. Redsi bodo zanj plačali deset milijonov evrov odškodnine. Crouch je od januarja v Premier League na 18 tekmah dosegel 12 zadetkov.

Cole znova v Manchestru
Nekdanji nogometaš Manchester Uniteda Andy Cole, ki je nazadnje nosil dres Fulhama, se bo kot prosti igralec pridružil Manchester Cityju.

Najstnik podpisal za Newcastle
17-letni obetavni nizozemski vratar Tim Krul je podpisal triletno pogodbo z Newcastlom. Dozdajšnji član Den Haaga je tretja letošnja okrepitev črno-belih.

Navijači postavili klubski rekord
Navijači novega angleškega prvoligaša Wigana so v pičlih treh urah kupili 7.000 letnih vstopnic, kar je klubski rekord. Do zdaj so podporniki tega kluba v eni sezoni kupili največ 4.700 letnih vstopnic.