Andrej Ševčenko ostaja pri Milanu. Foto: EPA
Andrej Ševčenko ostaja pri Milanu. Foto: EPA

Angleški mediji so pred tem poročali, da je lastnik Chelseaja Roman Abramovič za Ukrajinca ponudil kar 84 milijonov evrov.

"Novice o prihodu Ševčenka so popolnoma napačne in so namenjene le temu, da sprožijo nezadovoljstvo med ostalimi igralci v klubu. Jasno smo povedali, da iščemo le še enega igralca. To pa ne bo napadalec, pač pa igralec zvezne vrste," piše na spletni strani Chelseaja.

Povezava: Chelsea
Natolcevanja o odhodu Ševčenka iz Milana so postala aktualna prejšnji teden, potem ko so kamere italijanske televizije ujele njegovo prerekanje s trenerjem Carlom Ancelottijem.

Vassell v Manchester Cityju

Povezava: Manchester City
Angleški nogometni reprezentant Darius Vassell je iz Aston Ville prestopil v Manchester City. Za 25-letnega napadalca je novi delodajalec plačal 3,5 milijona dolarjev odškodnine.

Henchoz zapušča Liverpool
Povezava: Liverpool
Švicarski reprezentant in dosedanji branilec evropskega prvaka Liverpoola Stephane Henchoz je podpisal enoletno pogodbo z novim članom angleške elitne lige Wiganom.

Ronaldo že v strelski formi
Nogometaši Real Madrida so v zadnji pripravljalni tekmi na Japonskem s 3:1 premagali Jubilo Ivato. Dva zadetka je dosegel Ronaldo, enega pa Raul.