24-letni krilni napadalec se je po izteku pogodbe z velenjskim Rudarjem v Celje preselil kot prost igralec, podpisal je dveletno pogodbo. V pretekli sezoni je v Prvi ligi TS odigral 27 tekem in dosegel pet zadetkov, s čimer je bil ob Dominiku Radiću najboljši strelec Rudarja, ki je izpadel iz Prve lige TS.

Nogometaš iz Doboja v Bosni in Hercegovini je predtem eno sezono igral za belgijski Mouscron, še prej pa za Sarajevo, s katerim je nastopil tudi v kvalifikacijah za Evropsko ligo.

Član mlajših selekcij reprezentance BiH-a bo na stadionu Z’dežele nosil dres s številko 14. Celjani bodo priprave na novo sezono začeli v sredo dopoldne.

V Stožicah od 12. avgusta tudi gledalci
Iz Olimpije pa so sporočili, da bodo v novi sezoni na tribunah znova lahko tudi gledalci. V Stožicah jih v preteklih dveh mesecih po premoru prvenstva zaradi epidemije novega koronavirusa ni bilo.

Zdaj bodo spremljanje tekem v živo na stadionu (na tribuni C) omogočili omejenemu številu imetnikov sezonskih vstopnic, ki jih bodo do 7. avgusta dozdajšnjim imetnikom sezonskih vstopnic prodajali po ceni 100 evrov.

Olimpija bo novo sezono odprla v sredo, 12. avgusta, s tekmo proti zmagovalcu kvalifikacij za popolnitev prve lige med Triglavom in Gorico.