Dejan Djuranović je tretji trener Domžal to sezono, za Simonom Rožmanom in Andrejem Razdrhom. Debi ga čaka v sredo ob 20. uri, ko bodo Domžale gostovale v Velenju pri Rudarju. Foto: Twitter NK Domžale.
Dejan Djuranović je tretji trener Domžal to sezono, za Simonom Rožmanom in Andrejem Razdrhom. Debi ga čaka v sredo ob 20. uri, ko bodo Domžale gostovale v Velenju pri Rudarju. Foto: Twitter NK Domžale.

Djuranović je bil kot igralec del rumene družine med letoma 2003 in 2006, nato pa je v klubu deloval v vlogi športnega direktorja, trenerja mladinske ekipe in nazadnje tudi pomočnika trenerja.

"Zelo sem vesel, da sem se vrnil v okolje, ki je polno lepih spominov in dobrih izkušenj še iz obdobja, kjer smo izjemno dobro sodelovali pod vodstvom Simona Rožmana. Zaradi trenutnega položaja Domžal sem dobil priložnost vodenja prve ekipe in tega izziva se bom lotil z velikim veseljem in ponosom. Verjamem, da bomo vsi skupaj, tako v strokovnem štabu, kot tudi širše v klubu, znova začeli ustvarjati pozitivno zgodbo,” je povedal za klubsko spletno stran.

Z njim v Domžalem prihajajo tudi Aleš Mežnaršič, kondicijski trener Jan Košir in Janez Strajnar, ki bo skrbel za vratarje.

Sorodna novica Slaviša Stojanović

"Imamo kakovost za višja mesta"
Djuranovića, nekdanjega slovenskega reprezentanta, debi čaka v sredo, ko bodo Domžale gostovale pri Rudarju. "Igralcem je potrebno povrniti samozavest, saj se vsi skupaj zavedamo, da so od prvega do zadnjega sposobni prikazati veliko več. Prepričan sem, da imamo kakovost za višja mesta, kot kaže lestvica."

Domžale (v zadnjem krogu so s Triglavom igrale 1:1) so največje razočaranje sezone. V zadnjih letih so se ob Kamniški Bistrici vedno borili za mesta, ki vodijo v Evropo, zdaj pa so na lestvici Prve lige na predzadnjem mestu.

Odšla tudi Karapetrović in Botonjić
Razdrh je moštvo prevzel 5. septembra lani, ko je zamenjal Simona Rožmana. V devetih mesecih je na 23 tekmah v vseh tekmovanjih zbral devet zmag, 11 porazov in tri neodločene izide. Klub sta skupaj z Razdrhom zapustila tudi pomočnika Darko Karapetrović in Amir Botonjić.

Djuranović bo stavil na številne mlade upe domžalske akademije