Nik Omladič je v 66. minuti postavil končni izid tekme. Foto: BoBo
Nik Omladič je v 66. minuti postavil končni izid tekme. Foto: BoBo
Vicente
Prejšnji četrtek je dva zadetka proti Jeunessu dosegel Vicente. Foto: MMC RTV SLO/Matej Rijavec

Zadeli so Adnan Bešić, Sreten Sretenović (v prvem polčasu) in Nik Omladič. V moštvu tokrat ni bilo poškodovanih Đorđeja Ivelje in Nikole Nikezića. V vratih je namesto Elvisa Džafića začel Aleksander Šeliga, na klopi sta bila v primerjavi s prvo tekmo tudi Andraž Šporar in Davor Škerjanc.
Omladič v polno le dve minuti po vstopu
Gostitelji so pogumno začeli srečanje, v 4. minuti poskusili z nevarno akcijo, žogo pa je ujel Šeliga, ki je bil na pravem mestu tudi 10 minut pozneje. Čeprav Olimpija v uvodnih 20 minutah ni resneje ogrozila luksemburških vrat, pa je v 25. minuti prišla v vodstvo. Proti vratom je streljal Dalibor Radujko, žoga se je odbila do Bešiča, ki se je dobro odzval in žogo pospravil v mrežo.
V 33. minuti je do lepe priložnosti prišel Vicente, a je njegov strel ustavil Marc Oberweis. V 38. minuti pa je bilo že 2:0. Iz kota je podal Anej Lovrečič, v kazenskem prostoru je na prvo vratnico vtekel Sretenović in spretno zadel. Končni izid je Omladič postavil v 66. minuti, le dve minuti po tem, ko je zamenjal Filipa Valenčiča. Po dolgi akciji je Damjan Trifković podal proti Bobanu Joviću, ta pa je zaposlil Omladiča. Kljub nekaj priložnostim na obeh straneh se izid tekme do konca ni več spremenil.

Evropska liga, 1. predkrog, povratna tekma

Jeunesse Esch (LUKS) - OLIMPIJA 0:3
0:3 (0:2)
1.000; Bešić 25., Sretenović 38., Omladič 66.
Jeunesse Esch: Oberweis, Moreira, Hoffmann, Portier , Miceli ( 61./Quere), Agović, Benajiba, Collette ( 46./Vitali), Ibrahimović, Ramdedović ( 46./Delgado), Ndongala.

Olimpija: Šeliga, Jović, Zarifović, Sretenović, Salkić, Radujko ( 46./Božič), Trifković, Lovrečič, Bešić ( 75./Šporar), Valenčič ( 64./Omladič), Vicente.

Sodnik: Petur Reinert (Ferski otoki)

V odebeljenem tisku je izid prve tekme.