Petra Majdič je spisala pravljico, ki jo bomo pripovedovali še našim vnukom. Foto: STA
Petra Majdič je spisala pravljico, ki jo bomo pripovedovali še našim vnukom. Foto: STA
Čustva so privrela na dan. Foto: MMC RTV SLO
Petra Majdič
Življenjska želja Petre Majdič je uresničena. Foto: STA

Seveda je padel tudi rekord po številu komentarjev. Nabralo se jih je več kot 2.200 (prejšnji rekord 1.800). V nekaj urah je Petra prekosila do srede rekordno brano novico o uspehu nogometašev, ko se se po zmagi nad Rusijo uvrstili na svetovno prvenstvo.

Spodaj je izbor komentarjev, ki pričarajo vso veličastnost Petrinega uspeha.

Serpico: Neverjetna ženska ... čudo ... tega filinga k je tekla zadnje metre pa ne bom pozabu ... solze so tekle ... "čudeži se dogajajo" ... prav maš petra ... :) uživej v zasluženem uspehu pa vso srečo še naprej ... :)

Sledge: Pa sej bom znorel pa kaj se bom zdej cel večer jokal petra še enkrat hvala ena si in edina.

113113: Ponosen,da sem Slovenec,čas je že,da prvič dobimo predsednico države-PETRO MAJDIČ!!!

Traianos: Kjer je volja, je tudi pot!! Navdih za vse generacije....dlake še vedno stojijo pokonci. neverjetna čustvena obremenitev že zame, ne morem si niti predstavljati njene. Neverjetno!!!! Bravo, bravo, bravo! ljubim te, Petra :)

Jurica: Do sedaj se otroci morali gledati Ne Joči Peter....od danes pa v OŠ in Srednje Šole ter seveda v parlament obvezno gledanje "Ne joči Petra" vsaj 1x na mesec

Mesojedec: Upam da Slovenski olimpijski komite tale dosežek Petre Majdič oceni kod zmago ker na kakšen način je SLOVENIJI prinesla olimpijsko medalijo si zasluži nagrado zmagovalke in tisti denar ki ga obljubljajo za zlato ker TA MEDALIJA JE MOGOČE VREDNA VEČ OD ZLATA PETRA BO POSTALA SVETOVNA PRISPODOBA ZA OLIMPIJSKE IGRE. dejmo podpret ta predlog petra si zasluži vsaj to če ne še kak spomenik

Pudzian: KONČNO JE SLOVENIJA OSVOJILA PRVO ZLATO NA OLIMPIJSKIH IGRAH.

Mhalja: Ob 21.00 sem se odpravu kaj pojesti no a še vedno sem lačen :)
Sploh se nisem spomnil na lakoto tako močno sem bil v tekmi, da šele sedaj počasi prihajam k sebi! Petra ni ti enake!

Ponudnik: Nujno je treba postavit ogromen spomenik Petri Majdič, to bo politično neobremenjen spomenik, ki bo Slovence nenehno opominjal, da je možno s trdim delom in ogromnim trudom doseči prav vse v življenju! Petra Majdič je velika slovenska junakinja in tega ne more več nihče nikdar spremeniti!

Janez23: Ne boj, to je bilo mesarsko klanje! Ko se bodo čez mesec začele paraolimpijske igre bo večina tekmovalk v boljšem stanju kot je bila danes naša Petra, pa bodo šle brez kolajn domov.

Gravesen: Petra Majdič - Slovenka stoletja!!!

2mksh2: Ob koncu olimpijade bi lahko podelili se dve nagradi... zlate bergle, za tistega ki se je najbolj poskodoval na racun slabe organizacije in zlati dildo, za tistega ki so ga organizatorji najbolj z.....li